Болно ми е да гледам посредственото управление на Община Сандански,

...
Болно ми е да гледам посредственото управление на Община Сандански,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Сандански: Болно ми е да гледам посредственото управление на общината

Болно ми е да виждам посредственото ръководство на Община Сандански, а то беше такова през последните четири години. Това сподели в предаването „ Тази заран “ претендентът на ГЕРБ за кмет на Сандански Стоян Стоев.

„ Влизаме във втория тур с ясна и безапелационна настройка за победа, с настройката Сандански да е на мястото, на което би трябвало да бъде като туристическа община. Тя би трябвало да е привлекателна за евентуалните вложители, а хората да са горди, че живеят тъкмо там “, сподели той.

„ Историята на нашата община в последните години е поредност от пропуснати благоприятни условия “, уточни претендентът за кмет от ГЕРБ

Стоян Стоев акцентира, че сюжетът от 2019 година се повтаря и тогавашният претендент на ГЕРБ – Кирил Котев, е на балотаж със настоящия кмет, само че неговите шансове този път са по-големи. Той е уверен, че през последните 30 дни е посочил на хората, че „ не трябва да се работи на парче “.

„ В момента двама от отпадналите претенденти за кмет – от „ Български глас “ и от партия „ Зелените “, излязоха с поддръжка, само че ние разчитаме най-вече на гласа на жителите. В по-малкия град изборът е строго мажоритарен “, уточни още той.  

По думите му се чака борба и на партии, и на персони

Една от неговите задания е да се погрижи за приходите на хората. „ Ако ние работим във всеки едни бранш по този начин, както би трябвало, да вземем за пример да повишим конкуренцията в туризма, това ще докара и до по-високо възнаграждение “, изясни той. Според него локалното население ще има по-голяма претовареност и по-добри приходи, в случай че в Сандански бъдат привлечени повече туристи.

Всичко за локалните избори следете в онлайн репортажа ни: 

Проследете с нас кметския избор в цялата страна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР