Болницата трябва да бъде като храм, а моралът и хуманното

...
Болницата трябва да бъде като храм, а моралът и хуманното
Коментари Харесай

В главната роля: проф. Александър Чирков

Болницата би трябвало да бъде като храм, а моралът и хуманното отношение са основни освен за връзките сред лекарите, само че и за пациентите, това съобщи проф. Александър Чирков.

За „ 120 минути” кардиохирургът изясни, че даже външният тип на едно лечебно заведение е значим. След извършени диалози с няколко здравни министъра, лекарят се надява, че обстановката с окаяното положение на държавните лечебни заведения ще се усъвършенства.

Той изрази своите очаквания в министър Кирил Ананиев.
Проф. Чирков за вярата в Бог по време и след интервенция Медикът показа, че постоянно се моли за оздравяването на своите пациенти
Проф. Чирков призна, че по време на дългогодишната си процедура в чужбина не е срещал негативна настройка по отношение на българите. По думите му отрицателен имидж на България не участва в другите страни.

За него обществото у нас би трябвало да има образование и мисловна просвета, която да дава отговор на човешката цивилизация и нейното развиване. Той акцентира, че е от голяма важност ръководещите една страна да основават изискванията хората да бъдат толерантни и помагащи си.

В тази връзка показа, че през годините всяка седмица е извеждал своите сътрудници от лечебните заведения, с цел да почистват елементи от София и Варна.
Проф. Александър Чирков: Отношението към пациента е значимо за качеството на лекуването Болниците би трябвало да бъдат проверявани непрекъснато дали напредват в образованието, сподели той
„ Много неща би трябвало да се изчистят от България. Най-вече би трябвало да се изкорени неразвития и некултурен манталитет”, добави лекарят.

Чирков се впуска в медицината поради фамилията си. Целта му е не да бъде следващият доктор, а да оказва помощ на пациентите си, тъй че да са задоволени от неговата работа.

Освен това в студентските си години е първенец на България по бокс.

За него ходенето е извънредно значимо. Затова и върви най-малко по 12 км. дневно.

Вижте целият роман във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР