Болничният персонал, замесен в разследване за поверителността, включващо принцесата на

...
Болничният персонал, замесен в разследване за поверителността, включващо принцесата на
Коментари Харесай

Болнично разследване на Кейт Мидълтън: Експертът разкрива какво може да се случи с персонала, обвинен в нарушение на сигурността

Болничният личен състав, забъркан в следствие за поверителността, включващо принцесата на Уелс, евентуално ще бъде изправен пред дисциплинарни дейности, предизвести специалист.

The Mirror разкри, че е в ход следствие в световноизвестната Лондонска клиника за изказвания, че поверителността на Кейт е била нарушена, до момента в който е била пациент през януари. Твърди се, че минимум един член на личния състав е бил хванат при опит да получи достъп до медицинските бележки на 42-годишния мъж.

Бъдещата кралица претърпя коремна интервенция в лондонската болница през януари и остана там две седмици тя се възвърне, преди да се завърне вкъщи в Уиндзор. Обвиненията са последният удар за Кейт, чието неявяване от публичния живот през последните два месеца докара до диви тайни теории в обществените медии по отношение на нейното местоположение и здравословно положение.

Сега специалист по заетостта очерта евентуалните последващи стъпки за обвинявания личен състав, до момента в който специалист по отбрана на данните предпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР