Болнавият вид на бившия модел и настоящ режисьор Ники Илиев

...
Болнавият вид на бившия модел и настоящ режисьор Ники Илиев
Коментари Харесай

Ники Илиев забрави Саня! Манекенът се съвзе след развода и напомпа мускули

Болнавият тип на някогашния модел и сегашен режисьор Ники Илиев остана в предишното. От седмици хубавецът се е взел в ръце и си е обърнал внимание, като с това дава поръчка, че е подготвен още веднъж да поеме контрола над живота си, видя HotArena.

Ники е качил килограми и мускули и по всичко проличава, че се старае да се хареса на новата жена в живота си. Макар и двамата още да не са афиширали връзките си и да не споделят дали проектите им за взаимно бъдеще са съществени, това оживление е съумяло да даде подтик на манекена да се погрижи за здравето си. 

В последната година Ники застрашително отслабна и мнозина отдадоха това на големия стрес около работата му. Така като че ли подцениха различен фактор в живота на режисьора – фамилния му живот. Доскоро той изглеждаше здрав като бетон – двамата със брачната половинка му Саня Борисова бяха неразделни, а русокоската бе муза на своя обичан. От предишния юли обаче връзките на актьорите са на приливи и отливи, а проблемите им ги доведоха до мисли за бракоразвод. Въпреки че за в този момент никой не е споделил намерено дали дело по него има в ход, раздялата им е явна.

Именно персоналните проблеми доведоха както Ники по този начин и Саня до извънредно физическо безсилие и тип на заболели от анорексия . И двамата мъчно приели обстоятелството, че не могат да реализират единодушие по значимите за себе си въпроси и да хармонизират характерите си. Отнело им време, с цел да се решат да сложат завършек на връзките си и по-късно да споделят това единствено с най-близките си хора. 

„ Едно такова решение в никакъв случай не е елементарно. Двамата бяха дружно от толкоз доста време, че безусловно пораснаха един с различен. Преди Ники Саня е била единствено с едно съществено гадже ”, издават осведомени. 

Веднъж взели решение да се разделят, пред актьорите станало още по-трудно да се изправят с следствията от него. Първо били разправии за общия им дом, над който Саня нямала никакви права. След това подялбата на кучето им се оказала като дело за настойничество над дете. Последната и не по-малко значима стъпка била обвързвана с общите им кино планове. В тях от години двойката влага всичките си пари с концепцията, че ще дели облагата поравно. Приближаващият им бракоразвод обаче съумял да промени и тези сметки и да докара до още една доза различия за ролята на всеки в работата по филмите им. 

„ Двамата минаха през ужасни етапи, тъй като бяха привикнали да са на всички места дружно. Изведнъж се оказаха в другата прекаленост и това се отрази както на душeвността им, по този начин и на физическото им положение ”, следят близки до актьорите. 

По-тежко най-малко външно това бе признато от Саня, която стана кожа и кости. Ники обаче също не бе пожален и за година се състари по този начин, като че ли нещо изсмуква живота от жилите му. Дори косата му оредя, с което го направи да наподобява като бледен фантом на предходния си облик. 
За благополучие, на този интервал и в живота на двамата е комплициран край.

От няколко месеца се приказва, че Ники излиза с актрисата Дияна Ханджиева, която взе участие в сериала „ Скъпи наследници ”. Именно на снимачната площадка двамата се засекли и разкрили своето привличане. То дало нови сили на режисьора да се измъкне от ситуацията, в което бил изпаднал и даже го стимулирало отново да стартира да спортува, с цел да качи изгубената мускулна маса. 

От седмици пък се разяснява, че Саня Борисова също не е останала по-назад и към този момент самоуверено гледа към нова обич. Актрисата била засечена да обикаля с приятелки по питейните заведения и самоуверено да флиртува, само че съгласно осведомени единствено се забавлявала и не си търсела гадже. „ Ще й би трябвало време, с цел да преодолее това, което й се случи, само че тя сигурно е в преференциална позиция. Все отново е единствено на 30 и няма деца – свободна е да стартира на чисто ”, изясняват близки до актрисата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР