Болки в бъбреците, храносмилателни проблеми и лош дъх – всички

...
Болки в бъбреците, храносмилателни проблеми и лош дъх – всички
Коментари Харесай

Добавете в кафето тази съставка и с бъбреците ви ще се случат чудеса, а лошият дъх ще изчезне напълно

Болки в бъбреците, храносмилателни проблеми и неприятен мирис – всички тези неща могат да вгорчат делника ни и да го създадат нетърпим.
Има обаче една чудодейна фалшификация, която може от раз да направи същински рестарт на бъбреците, да контролира храносмилането, а неприятният мирис да остане отдалечен спомен.
Става дума за кардамона, който като се изключи че е обичан на всички кулинарни величия, набира от ден на ден известност и като лечебно средство.
Още от антични времена кардамонът се употребява постоянно от китайските лечители.

Преди епохи те са се убедили в огромната му мощ при лечението на проблеми с бъбреците. Рецептата е повече от лесна – просто би трябвало да прибавим малко кардамон в утринното си кафе. След 1 месец ще установите, че те действат доста по-ефикасно, а вследствие на това цялото тяло е пречистено и заредено с сила.
Отделно от това кардамонът придава на кафето един несравним усет, който кара хората, пробвали го един път, да го прибавят и към чай си. Кардамонът не е останал неусетен и от фармацевтичната индустрия.

Той се употребява при приготвянето на медикаменти против болно гърло, бронхит и туберкулоза, а изключително сполучлив е при проблеми с инфекции на устната празнина. В древността пък е употребен сполучливо за лекуване на полова отпадналост. Легенди описват, че самата Клеопатра е изкушавала Марк Антоний с ароматни отвари, в основата на които имало кардамон. И не на последно място – кардамонът се употребява постоянно от белгийските пивовари, които се славят като майсторите на едни от най-екзотичните и качествени бири. И има за какво! Ето една лесна рецепта, която може да промени всекидневието ви.

Капучино с кардамон
Съставки: смляно кафе вид „ еспресо “, 2 чаени лъжици надробен кардамон, 1 чаша прясно мляко, половин чаша сметана, захар или мед на усет. Приготвяне: смесете смляното кафе с кардамона и направете едно късо кафе. В обособен съд затоплете прясното мляко, сметаната и захарта. Разбърквайте от самото начало, с цел да извършите сместа леко бухнала и дръжте на котлона досега, когато млякото потегля да кипи. Изсипете сместа в огромна чаша и прибавете кафето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР