Болката в гърлото е особено неприятен проблем, който обаче ни

...
Болката в гърлото е особено неприятен проблем, който обаче ни
Коментари Харесай

Ефективни и лесни методи за преодоляване на болката в гърлото

Болката в гърлото е изключително противен проблем, който обаче ни спохожда съвсем всяка зима. Днес ще ви представим някои ефикасни и лесни способи за превъзмогването му, които не включват потреблението на лекарства. Ето и какво тъкмо би трябвало да създадем.

С настъпването на неприятното време стартират и болките в гърлото, кашлица, хрема и други неприятни положения, пишат от zdrave.to. Реномираният общопрактикуващ доктор Лариса Алексеева описа по какъв начин да се отървем от болките в гърлото с елементарни способи. Сред ефикасните средства за лекуване на кашлица и възпалителни процеси в гърлото, лекарят показва корен от женско биле.

„ Той отстранява неприятното гъделичкане в гърлото, облекчава болката в сливиците “, споделя Алексеева. Според нея мощните противовъзпалителни свойства на това растение ще оказват помощ за бързо справяне с ангина, както и за облекчение на възприятието на задушаване. Сладоледът съгласно лекаря също има удобен резултат в битката с настинките. Алексеева отбелязва, че тази на пръв взор парадоксална рекомендация фактически работи.

„ Сладоледът отстрани бактериите от устната празнина и облекчава напрежението, възникващ при стенокардия “, споделя тя. Лекарят разяснява, че е належащо да консумирате този десерт в дребни количества. Един банан също е добра алтернатива при болки в гърлото. Поради меката си конструкция той не наранява гърлото. В допълнение, този артикул съдържа огромно количество витамин С, който ще помогне да се устои на заболяването и да форсира лечебния развой.

Варените моркови съгласно Алексеева са мощно оръжие против настинки, защото съдържа имуностимулиращ витамин А. Морковите също способстват за бързото зарастване на лигавиците в устната празнина. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР