Бръчките са един от най-досадните естетически проблеми, с които се

...
Бръчките са един от най-досадните естетически проблеми, с които се
Коментари Харесай

Кажете „сбогом“ на бръчките с тези вълшебни домашни маски

Бръчките са един от най-досадните естетически проблеми, с които се сблъскваме с придвижване на годините. Те се образуват от най-различни фактори, някои от които не можем да направляваме. Въпреки това има способи да се оправим с този проблем или най-малко да понижим резултата от тях и то единствено благодарение на няколко вълшебни домашни маски, без да давваме пари за скъпа козметика.

Стареенето води до увиснала кожа, бръчки и загуба на еластичността, предават от zdrave.to. За да се справите с това към този момент не е належащо наложително да посещавате козметици. Има няколко метода, които ще стопират годините на лицето ви и ще ви оказват помощ да изглеждате по-добре от всеки път. А най-хубавото е, че можете да се поглезите сами в домашни условия, без да хвърляте непотребни пари за скъпа козметика и процедури.

Метод номер 1 – стягаща маска. Подходящ е за дамите с мазна кожа.
Сред съставките са пилешкият яйчен протеин, пулпата от краставици, които би трябвало да се смесят между тях. В сместа сложете малко олио, за предпочитане зехтин. За да има резултат, би трябвало да прилагате такава маска върху лицето два пъти седмично в продължение на три месеца, само че не по-чевсо.

Метод номер 2 – Друг ефикасен артикул е копърът. Има тонизиращ и кръвоспиращ резултат, кожата става свежа. За да го приготвите използвайте лъжица пясно нарязан копър. Трябва да го смесите с лъжица овесени ядки, тънко смлени, сходно на брашно. Веднъж на 10 дни се предлага сместа да се ползва за 20 минути.

Метод номер 3 – Маска от бяла глина също е подобаваща за фейслифт. Смесват се лъжица пшеничен зародиш, лъжица гроздов сок и две супени лъжици бяла глина. Глината би трябвало да е козметична. Маската се нанася на тъничък пласт върху шията и лицето и след 20 минути се отмива с топла вода. След това лицето ви би трябвало да бъде попито с мека забрадка.

Метод номер 4 – Медената маска е страхотна за кожата ви, в случай че нямате алергия към този артикул.
Състав: супена лъжица овесена каша, обичай яйчен белтък, лъжица загрят мед. Съдържанието се смесва и се ползва за 15 минути, след което се отмива от лицето. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР