Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Към

...
Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Към
Коментари Харесай

Хашимото се лекува само с мед , за 15-20 дни хормоните влизат в норма

Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Към днешна дата медицината не е разкрила цялостно лекуване на това заболяване и по тази причина лекуването е доживотно, като има за цел да поддържа функционалността на щитовидната жлеза. В резултат на това заболяване се утежнява здравето и качеството на живот на заболелия човек. Характеризира се с излезли от естествените граници хормони.
Пациентите с тиреоидит на Хашимото имат присъща симптоматика – учестено сърцетуптене, запек, тревога, неспокойствие, уморяемост, внезапно намаляване, нараснала сензитивност към мраз – даже кожата на болните е студена. Други признаци са свързани със засягане на гласа, като той става пресипнал и нетипичен, кожата е студена и суха.

Засегнато е и сърцето, като се следи микседемно сърце. Свързано е с увеличение размерите на органа и даже развиване на сърдечна непълнота. За разлика от общата симптоматика на заболяването, когато се развие микседемно сърце, болните не слабеят, а в противен случай – те напълняват.
В естествената медицина има един хранителен артикул, който лекува това заболяване.
Това е вощината – восъчна пита. Взема се дружно с меда на дребни части и се смуче.
Важно е най-после да се глътне парченцето. Прилага се 2-3 пъти дневно с величина към 1 с. л. Само за 15-20 дни хормоните влизат в естествени граници. В някои случаи лекуването би трябвало да продължи до месец и повече.

Джинджифилът също може да помогне доста
Ако желаете да подобрите функционалността на щитовидната жлеза, употребявате джинджифил – той освен успокоява гаденето и стомашно разстройство, само че също по този начин е съвършен за щитовидната жлеза. Това е по този начин, тъй като тази билка е богата на цинк, магнезий и калий, които са хранителни субстанции, нужни за щитовидната жлеза. Трябва да употребявате свеж джинджифил. Можете да ядете по малко свеж джинджифил или да извършите чай от джинджифил. Джинджифилов чай с малко мед е успокоителен и ще помогне на щитовидната жлеза да действа оптимално.
Инфо: retro

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР