Боксьори от 38 клуба ще вземат участие на Държавното лично

...
Боксьори от 38 клуба ще вземат участие на Държавното лично
Коментари Харесай

Боксьори от 38 клуба ще вземат участие в Пловдив

Боксьори от 38 клуба ще вземат присъединяване на Държавното персонално отборно състезание за мъже. Турнирът започва през днешния ден от 15:00 часа в залата на боксов клуб „ Ботев”. Шампионатът се чака с голям интерес, поради че от него могат да се излъчат и огромна част от боксьорите, които ще вземат присъединяване на Световното състезание в Белград идващия месец. За задачата шампионатът ще бъде следен персонално от селекционера на националния ни отбор Жоел Арате.

Държавното състезание ще се организира на база новите теглови категории, които бяха въведени от интернационалната федерация. Най-много боксьори са записани в категория до 71 кг – 16, а с един по-малко ще бъдат те при 63.5-килограмовите.

Държавното състезание ще приключи на 25 септември, събота, като финалите ще започват от 10:00 часа. Двубоите може да се следят по телевизия b1b и на Youtube канала на БФ Бокс. Резултатите може да следите на формалния ни уебсайт. Поради противоепидемичните ограничения външни лица няма да се позволяват в залата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР