Боксьорът на републиката Кубрат Пулев обяви Слави Трифонов за част

...
Боксьорът на републиката Кубрат Пулев обяви Слави Трифонов за част
Коментари Харесай

Кобрата в 7/8 ТВ: Слави е влязъл в помиярската игра

Боксьорът на републиката Кубрат Пулев разгласи Слави Трифонов за част от " помиярската политическа игра " в самата му частна телевизия - " 7/8 ТВ ". Пред Крум Савов Кобрата съпостави политиката на Дългия с пода в студиото и съобщи, че даже да го поканел за листите си, нямало да одобри.

" Първо, той го няма. Аз пребивавам в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм по какъв начин се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно изявление да е дал обикновено ", разкритикува учиндолеца Пулев, представен от lupa.bg.

„ За мен персонално това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си - здрав мощен човек, който да застане и да пристигна чист, да застане пред обществото и да приказва намерено. Той по този метод влиза в цялата тази помиярска игра. Той го няма, не съм го виждал това на никое място по света. Така ли ще се управлява страната? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще управлява страната? Това е смешно “, съобщи спортистът. 

И разкри, че преди е дал своя вот за ГЕРБ и Бойко Борисов, били другари, само че на последните избори не заявил още веднъж поддръжката си. Бил отчаян за това, че все се налагало да търси " най-малкото зло " в бюлетината. Иначе Кубрат още веднъж съобщи подготвеност да влезе в политиката, а водачът на КОД Петър Москов незабавно " лапна " посланието и разгласи, че ще го кани за листите си дружно с Български земеделски народен съюз и БДФ. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР