Боксьорът Кубрат Пулев и председателят на партия КОД – Петър

...
Боксьорът Кубрат Пулев и председателят на партия КОД – Петър
Коментари Харесай

Пулев: Готов съм за диалог с Москов

Боксьорът Кубрат Пулев и ръководителят на партия КОД – Петър Москов, публично сядат на масата на договарянията за политическо обединяване на идните избори. Това оповестиха двамата публично – пред медиите, минути преди се отдръпват, с цел да беседват „ на четири очи “.

От казаното излиза наяве, че Москов е поканил, а Пулев надлежно приел предлагането да обсъдят евентуално съдействие, като ръководителят на КОД даже направи прилика с бокса.

„ Днес съм тук до боксовия кръг с дълбокото предпочитание и мотивация да убедя човек като господин Пулев да се качи на кръга, само че кръг не като този, а много по-мръсен. Рингът, на който го приканвам да стъпи, е друг за него и може би той ще излезе отвън зоната си на комфорт. Убеден съм като политик с дълъг опит, че в случай че не желаеме още от същото, което видяхме преди един месец, на България е нужна нова политическа сила. Виждам в хора като господин Пулев тази сила, тъй като това е сила на обичта на хората, която той има от болшинството българи “, съобщи Москов.

Пулев от своя страна съобщи, че прави оценка доверието от страна на Москов, а също и че е подготвен за разговор: „ Радвам се, че той е видял в мен човек, който може да направи нещо за България в тази комплицирана политическа конюнктура. Затова откликнах на неговото предпочитание да седнем и да беседваме персонално. (…) Аз съм доста същински човек, а боксовият кръг е доста чиста игра спрямо политическия кръг. Неведнъж съм казвал, че от правилата си няма да избягам “, съобщи Пулев.

Москов показа още, че пръв е потърсил боксьора и е изискал от него „ диалог сред мъже “. А концепцията началото на договарянията да стартира навън – пред публицисти, била на Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР