Боксьорът Флойд Мейуедър и боецът от смесените бойни изкуства Конър

...
Боксьорът Флойд Мейуедър и боецът от смесените бойни изкуства Конър
Коментари Харесай

Макгрегър преди големия мач: Мейуедър трепери като кучешко л**но!

Боксьорът Флойд Мейуедър и боецът от смесените бойни изкуства Конър Макгрегър минаха през наложителното претегляне, ден преди мегасблъсъка си в Лас Вегас.

Оказа се, че ирландецът е по-тежък. Кантарът регистрира 69,360 кг при Макгрегър и 67,800 при Мейуедър. Както е известно, на следващия ден рано сутринта от 6:00 часа двамата ще излязат на кръга в 12-рундов дуел в категория супеполусредна.

Веднага след претеглянето двамата се изправиха един против различен в обичайния заключителен опит за заплашване, в което Макгрегър още веднъж сподели огромно самочувствие и сподели нещо в лицето на Мейуедър и по-късно го гледа заплашително.

„ Вижте по какъв начин трепери. Изглежда като кучешко л**но. При това много воднисто. Няма по какъв начин да удържи моето движение. Вярвайте ми. Това е най-лошата форма, в която съм го виждал. Ще го отнеса. Има една остаряла ирландска сентенция. Никога не можете да успехите ирландец. Ще превземем всичко, което желаеме. В момента Лас Вегас е Ирландия “, съобщи Макгрегър.

„ Просто желая да благодаря на почитателите. Изобщо не се тормозя от изхода на мача и от това, което се случи на кантара. Това ще бъде последният мач на Конър Макгрегър “, отговори Мейуедър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР