Боксовият ринг предизвика страхотен интерес в осмото издание на Европейската

...
Боксовият ринг предизвика страхотен интерес в осмото издание на Европейската
Коментари Харесай

Огромен интерес към бокса на Европейската седмица на спорта  

Боксовият кръг провокира страховит интерес в осмото издание на Европейската седмица на спорта #BeActive, проведена от Министерство на младежта и спорта ММС. Треньорът Пейчо Багдатов и млади гении от клуб „ Балкан “ демонстрираха на повече от 70 деца някои от тънкостите на античния спорт. Събитието се организира в събота пред НДК в София.

“Много съм благополучен от интереса, който нашият спорт провокира. В рамките на няколко часа кръгът пред НДК се извърши с деца, които желаеха да опитат, да научат някои от тънкостите на боксовото изкуство. Радвам се, че Европейската седмица на спорта още веднъж ни даде опция да зарадваме децата, които същински се вълнуваха и задаваха въпроси, а огромна част от тях, сигурен съм, ще забележим и в боксовите зали за тренировки “, показа претърпяното експертът Багдатов.

Министерство на младежта и спорта ММС провежда Европейска седмица на спорта #BeActive за осма поредна година. През 2022-ра мотото на събитието е “Можем да го реализираме дружно – дано се опитаме да бъдем дейни “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР