Боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов,

...
Боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов,
Коментари Харесай

Представят документалния филм „#Агресия“ днес във Варна

Боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов, юношески футболни национали вземат участие във кино лентата, ориентиран против другите прояви на експанзия измежду младежите, напомня Moreto.net.

Прожекцията на „ #Агресия “ ще бъде през днешния ден, 19 септември, от 18:00 часа в Музей на спорта, ст. " Васил Левски ". В него ще забележим и други известни българи, младежи, учители, треньори, психолози, представители на институции, имащи отношение към предварителната защита и оправянето с деянията на експанзия във всичките й форми.

Информационната акция има за цел да покаже на обществото и виновните институции рисковете, които дебнат от ниската осведоменост и непознаване на съществени способи за справяне в конфликтни обстановки и при зависимости. Темата, обвързвана с насилието измежду младежите заема постоянно място в нашето всекидневие. За страдание експанзията се демонстрира постоянно, даже и измежду малолетните (под 14 години), включително в учебните заведения, което е индикатор за неналичието на приемливост и човещина в общуването сред младото потомство.

Според уредниците на прожекцията, филмът “#Агресия ” желае да покаже, че експанзията унищожава свободата, както и да подсети за ролята на семейството, учебното заведение и спорта като образователен фактор във образуването на личността и подготовката за живот в обществото на всеки един младеж. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР