Боклук - така нарече обвиненият в двойно убийство Йордан Таков

...
Боклук - така нарече обвиненият в двойно убийство Йордан Таков
Коментари Харесай

Убиец разплака близка на убитите: Боклук!

" Боклук " - по този начин назова упрекнатият в двойно ликвидиране Йордан Таков близка на починалите. Оказа се, че това е София Ботева, щерка и сестра на починалите. Жената прекъсна обясненията на Таков, който в този миг разказваше за връзките си с . Подсъдимият съобщи, че Христов не му е непосредствен, с цел да му споделя прекомерно персонални неща.

" Той пътува в чужбина, занимава се с девойки. Имаше компаньонка в Швейцария " - сподели Таков. В този миг беше репликиран от София и той стремително се обърна към нея и изрече обидата. Младата жена се разхлипа и на всеослушание стартира да пита дали близките са чули по какъв начин е била наречена. " Така ли раздаваш правораздаване, а? " - изрече тя по адрес на Таков. После подсъдимият няколко пъти повтори, че съжалява, че е останал жив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Внезапно изригналото напрежение беше туширано от арбитър Екатерина Роглекова, която предизвести, че ще извежда хора от залата и ще постанова санкции, в случай че би трябвало. Таков съобщи, че е бил заклещен в ъгъла и си е спасявал живота, а не е раздавал правдивост. 

Обясненията на Йордан Таков бяха предшествани от разпит на двама строители, защото очевидецът Георги Христов съобщи, че подсъдимият бил отправил опасност,  че ще възпламени буса на строител. През 2018 година Таков наел Атанас Георгиев и Крум Велев да му построят къща до недодялан градеж. Бил правилен и им помагал, доставял материали и пари без разправии. Категорично отхвърлят да са били заплашвани, освен това - настояват, че нито единия от тях няма бус. След тях по избор на самия Таков му беше дадена думата. Каза, че къщата и към сегашния миг не е довършена и няма акт 15. Думите " Никого не съм заплашвал " предизвикаха реакцията на София.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР