Божидар Божанов, депутат от Продължаваме промяната/Демократична България и бивш министър

...
Божидар Божанов, депутат от Продължаваме промяната/Демократична България и бивш министър
Коментари Харесай

Божидар Божанов опроверга ГЕРБ и ИТН: Не сме оказвали натиск върху министър

Божидар Божанов, народен представител от " Продължаваме промяната/Демократична България " и някогашен министър на електронното ръководство, изрично отхвърли той и Кирил Петков да са оказвали напън върху сегашния министър на електронното ръководство Александър Йоловски.

Това като преразказ от съвещанието на ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова, както и този на. Във въпросния ден се състояха два председателски съвета, които обсъждаха отчета на ДАНС , на който се и базира Централната изборна комисия в решението си да анулира машинното гласоподаване на изборите.

" Не, няма такова нещо, не знам защо става дума. Това не е правилно, кой го споделил, по какъв начин го е преразказал, не знам ", отговори на въпрос на News.bg Божанов. Коментарът си той направи преди съвещанието на парламентарната комисия за надзор на службите, която изслуша шефа на ДАНС Пламен Тончев по отношение на проблема " Кодгейт " .
 Бойко Рашков привиква комисията за службите да четат отчета
Бойко Рашков привиква комисията за службите да четат отчета

Ще бъде изслушан и ръководителят на ДАНС

Представителят на " градската десница " разяснява и резултатите на обединението ПП/ДБ на .

" Резултатът е добър, (в София - бел.ред.) ", оптимистично надъхан бе той. И уточни - на първо четене личало, че ПП/ДБ имат превес над партията на Борисов и в страната.

Интересен подробност бе, че невиждано медии не бяха позволени в постройката на Народното събрание, все още находяща се в някогашния Партиен дом, с оправданието, че съвещанието на комисията, която гледа отчета на ДАНС, е секретна . Или най-малко това посочи като мотив в блиц коментара си, състоящ се в едно изречение, ръководителят на комисията по надзор на службите Бойко Рашков.

Обичайната процедура обаче постоянно е, когато има сензитивна информация, медиите да не бъдат позволени до залата, където заседават депутатите, само че да чакат в коридорите пред нея. В последна сметка след гледище от всички публицисти въпреки всичко достъп до постройката бе обезпечен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР