Божественото същество, което съдържа духа на земята и небето, се

...
Божественото същество, което съдържа духа на земята и небето, се
Коментари Харесай

Пригответе се, Годината на Дракона започва с уникално събитие в DOCK 5 Night Club

Божественото създание, което съдържа духа на земята и небето, се счита за един от най-силните зодиакални знаци в източния хороскоп

„ Заповядайте да отпразнуваме дружно Китайската Нова Година “, канят от елитния нощен клуб на Морска гара. 2024-та ще премине под знака на Дракона. В Бургас празникът ще бъде отпразнуван с едно неповторимо събитие в  DOCK 5 Night Club, проведено от Яна Вервак – специалист в региона на Feng Shui.

Очаква ви девет степенно меню с разнородни типове виновност от маза Тохун. Тази колаборация ще ще направи вечерта незабравима. А тя стартира в 19:00 часа на 09 февруари в DOCK 5 Night Club.

„ Нашият празничен миг предлага баланс сред традиция и актуалност, а драконът, знак на събитието, ще внесе мощ, храброст и разцвет в нашите животи. Менюто включва изкусителни деликатеси като Buddha’s delight, Lin Lin Yan Yue, пилешко или патешко, Ha Ha Tai Siew, китайски спагети и други “, разясняват от заведението, чийто ивенти са постоянно стилни и чудесно проведени.

Можете да закупите билети авансово на цена от 99 лв., като се обадите на телефон 088 512 2225. За резервации се обадете на телефон: 088 512 2225. Вратите се отварят в 19:00 ч., а началото на събитието е в 20:00 часа.

Посрещнете годината на Дракона с подобаваща тематична нощ  в DOCK 5 Night Club!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР