Боинг не се намират в най-добрата си форма в последните

...
Боинг не се намират в най-добрата си форма в последните
Коментари Харесай

Конспирацията около самолетите на Боинг

Боинг не се намират в най-хубавата си форма в последните няколко години, само че в края на предходната и началото на актуалната, обстановката им по никакъв начин не е розова. През последните месеци Боинг започнаха да имат проблеми по време на полет, появиха се течове на хидравлична течност, рухване на колесник от самия аероплан, водачите започнаха да губят надзор над самолета, както и рухването на един аероплан по време на полет и близо 50 души потърпевши.

Техническите проблеми са факт, само че това не пречи на множеството хора в мрежата да стартират да развиват всевъзможни конспирации. А крайно-десните инфлуенсъри и даже екстремисти, не стопират със своите конспирации и не престават да демонстрират една доста друга позиция.

По мнението на някои от доста лудите почитатели на конспирации, всички произшествия стартират да се случват преднамерено, с цел да може най-сетне и западната цивилизация да падне, до момента в който комунизмът и страни като Китай не престават да промотират своя режим.

Тези изказвания започнаха да се появяват във времето, в което стартират проблемите с полетите до Аляска. Именно там един от илюминаторите се чупи и принуждава водачите да кацнат по-бързо. Конспирацията продължава да се развива и с други гениални хрумвания като обстоятелството, че за всичко са отговорни наложените практики на тъждество и многообразие сред чиновниците, в което няма безусловно нищо правилно, а да не приказваме, че доказателствата липсват.

Друго обвиняване е, че самолетите на Боинг са станали некачествени, откакто са прекарани редица нови условия по отношение на екологията.

Безумието идва от хора като Джеймс Линдзи, който неведнъж се афишира против ЛГБХТ придвижването и изяснява, че компанията е подхванала стъпките към самоубийство, а откакто са наложени нови правила, инженерите не могат да се оправят.

Линдзи е толкоз отчаян от американската компания, че даже твърди по какъв начин китайският Comac C919 е бил показан като сурогат, до момента в който Боинг съумеят да върнат своята остаряла популярност. Конспираторът счита, че това е и повода за неприятното показване, с цел да може най-сетне китайските самолети да завладяват небето над Съединени американски щати. Друго безумство на въпросният господин е, че самите шефове били подготвени да създадат всичко това, с цел да могат да приберат своите бонуси, без да се интересуват от вредите, които нанасят.

Същото прави и Доналд Тръмп, който продължава да твърди, че Съединени американски щати върви към своя крах. Излишно е даже да обръщаме внимание на оранжевият човек, който до този миг минава от дело в дело и не помни, че той самият е разследван за редица нездравословни дейности. Той продължава да е същият тръбач против новите хрумвания за екология, които променяли американския метод на живот.

Официалната информация от американската авио компания е, че към момента събира информация за всички произшествия, което е разумно, изключително откакто се търси решение на един по-сериозен проблем. Оказва се, че Боинг даже не е съумял да извърши условията, сложени от 2020 до 2022 година по отношение на поддържането на етническо многообразие. Това най-вероятно би трябвало да постави завършек на самата концепция, че има някаква тежка интрига, само че аудиторията не се отхвърля от измислиците на редица подправени проповедници.

Някои фенове даже демонстрират, че откакто американската компания е осъдена, в този момент ще има повече китайски самолети. И разумното е, че всички погледи са ориентирани към Байдън, който разрешил вносът на въпросните машини.

И разумно е, че една неистина би трябвало да се повтори 100 пъти, с цел да се трансформира в истина, а за конспирацията е задоволително да се повтаря още веднъж и още веднъж, с цел да се стигне до крайният резултат. Някои виждат безспорен бойкот в новата стратегия на Боинг, само че никой не може да се сети, че от време на време стават и по-големи неточности. Впрочем, задоволително е да обърнем внимание на обстоятелството, че през годините има голям брой паднали самолети, затова авиацията извървява един доста сериозен и дълъг път, преди да стигне до равнището, на което е. Това никога не дава гаранция за идващото потомство самолети.  

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР