Бохум прекъсна серията от шест поредни загуби от началото на

...
Бохум прекъсна серията от шест поредни загуби от началото на
Коментари Харесай

Бохум прекъсна серията от шест поредни загуби, но пак се размина с победата

Бохум прекъсна серията от шест следващи загуби от началото на сезона, откакто приключи 1:1 с Кьолн на собствен терен в дуел от седмия кръг. Автогол на Бено Шмитц (9`) даде задатък на „ сините “, които бяха на няколко минути от това да запишат първата си победа. В 88-ата обаче Линтън Майна изравни резултата.

Бохум излезе напред в деветата минута, откакто Солдо опита да пресече центриране на Холтман, топката рикошира в Шмитц и влезе във вратата на Кьолн. В 19-ата минута Холтман можеше да удвои, само че неговият удар от границата на наказателното поле срещна гредата. След това Кьолн владееше повече топката, само че не съумя да стигне до изравнително попадение до почивката. Скири пропусна най-хубавата опция за това в 39-ата минута, откакто бе оставен безусловно самичък на далечната греда при центриране от фаул, само че не съумя да насочи добре топката.

В началото на второто полувреме „ козлите “ още веднъж не успяваха да създадат нищо изключително в предни позиции. Чак в 76-ата минута стана факт и изобщо първият прецизен удар към една от двете порти. Рийман обаче се намеси положителни и мазета изстрела, насочен от Майна. Веднага по-късно и шансът оказа помощ на домакините, откакто удар на Адамян срещна гредата. Натискът на гостите се усилваше и даде резултат в 88-ата минута, когато Линтън Майна изравни след невисок изстрел в далечния ъгъл. В оставащите минути гостите пробваха да стигнат до цялостен поврат, само че времето не стигна за това. Най-добрата опция пропусна Солдо в добавеното време.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР