Богато гадже тероризирало фолк певицата Вая в продължение на девет

...
Богато гадже тероризирало фолк певицата Вая в продължение на девет
Коментари Харесай

Богат любовник пребивал чалгаджийката Вая, друг тя хванала в леглото с мъж

Богато гадже тероризирало фолк певицата Вая в продължение на девет месеца.

„ Първите три месеца всичко беше наред, след което започнаха драмите. Момчето е на 30 години, с благоприятни условия, само че и с един голям проблем, който се стовари върху мен - егоистичното му възприятие за владеене върху момичето до него като някоя движимост “, споделя историята си пред „ България Днес “ Вая.

Изблиците на ревнивост и непрекъснати кавги почнали да изпълват  всекидневието на двойката. Човекът до фолк певицата, която идентичност  брюнетката резервира в загадка от  съображение за сигурност, парадирал с благоприятни условия и почнал да се отнася към Вая като с предмет, който можел да се моделира и да наставлява както му е  угодно.

„ Стигаше се даже до счупени порти и брави. Насилието значително беше психическо, то е най-неприятното. Имаше и физическо. Докарах се до там, че да пия медикаменти и да съм на успокоителни. Големият проблем при мен беше, че таях всичко себе си и не описах за проблемите, които останаха заключени в мен “, споделя Вая.

Драмата с 30-годишния принудител е следващо любовно отчаяние за изпълнителката. По-рано тя имала  кратка връзка с хубав юноша, който певицата хванала в невярност с различен мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР