Богатият и скандален американски наследник Робърт Дърст, осъден неотдавна на

...
Богатият и скандален американски наследник Робърт Дърст, осъден неотдавна на
Коментари Харесай

Американският милионер Робърт Дърст е починал в затвора

Богатият и абсурден американски правоприемник Робърт Дърст, наказан наскоро на пожизнен затвор за убийството на най-хубавата си другарка след години на правосъдни процедури с доста обрати, е умрял в пандиза на 78 години, предадоха международните организации.

Причините за гибелта са естествени, свързани с многото здравни проблеми на Дърст, загатна юристът му Чип Луис и сподели, че той многоократно е повдигал въпроса за тези здравни проблеми на клиента си пред съда в последните няколко години.

Дърст бе приет за отговорен през септември от съд в Лос Анджелис за убийството на приятелката си Сюзан Берман с патрон в главата в дома й през 2000 година в Бевърли Хилс. Обвинението твърдеше, че Дърст се опитвал да скрие ролята си в убийството на брачната половинка си Катлийн, като умъртвил Берман, с цел да й попречи да отговори на въпроси на проверяващите изгубването на Катлийн през 1982 година

Дърст постоянно е отричал всички обвинявания против него. Той бе упрекнат за убийството на брачната половинка си през октомври в Ню Йорк.

Дърст бе задържан през март 2015 година в навечерието на последния епизод на документален биографичен филм на Ейч Би О. Сериалът акцентираше върху различен кървясъл епизод от живота на Дърст - убийството на негов комшия, който той след това разчленил и хвърлил в морето. По това дело Дърст бе оправдан с помощта на войска от влиятелни юристи, които пледираха, че той е работил при законна самозащита, че е имало създаден инцидентно изстрел и че Дърст е работил под въздействие на алкохола.

В един от епизодите на документалния сериал обаче Дърст е сниман, до момента в който си мърмори: " Какво направих, убих ги всички явно ". При диалог с прокурори той се отбрани, като сподели, че е бил под въздействието на дрога по време на фотосите на кино лентата и тези думи не означавали нищо изключително.

Дърст е правоприемник на една от най-големите семейства в Ню Йорк, занимаващи се недвижими парцели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР