Богатата моделка Джулиана Гани не пести средства в очакване на

...
Богатата моделка Джулиана Гани не пести средства в очакване на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Джулиана Гани брои 200 бона за ремонт на апартамент

Богатата моделка Джулиана Гани не пести средства в очакване на второто си дете от новия си мъж – полицая-отличник от Велико Търново Теодор Гоцев.

Близка другарка на Джулката разкри извънредно пред Lupa.bg, че хубавицата е приготвила 200 бона за ремонт и ново обзавеждане на едно от четирите си жилища в родния Пловдив. Общата стойност на реновацията обаче е двойна – колосалните 400 000 лв..

„ Джулка се контракти с дизайнерите и строителната компания половината от 400-хилядния ремонт да им изплати като бартер под формата на реклама, другите 200 000 лв. ще ги даде нейната майка.

Повод да опиша всичко това е плъзнала „ вест ” във фалшив уеб сайтове, че Джулиана разпродавала мебели, с цел да прибере някой лев преди раждането на детето.

Пълни нелепости, тя е много по-богата, в сравнение с някои хора подозират, само че криеше парите си по време на брака с вдигащия железа Илиян Найденов. Наистина продава, само че старите мебели, които бяха в жилището, до момента в който беше с фитнес инструктора ”, разкри приятелката на Гани.

Източникът на Lupa.bg осветли и друга „ детайлност ” – фамилията на Джулиана Гани има общо 16 жилището в Пловдив – тя и двамата ѝ братя имат по 4, последните четири жилища са благосъстоятелност на майка им.

„ Не я мислете Джулиана, може да има всевъзможни други проблеми, само че финансови няма ”, приключи приятелката на моделката-инфлуенсър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР