Богаташи от Дупница трупат точки и имидж, пускайки слухове, че

...
Богаташи от Дупница трупат точки и имидж, пускайки слухове, че
Коментари Харесай

Проверка на Lupa.bg: Богаташи трупат точки на гърба на Братя Галеви

Богаташи от Дупница натрупат точки и имидж, пускайки клюки, че комерсиалните им обекти са благосъстоятелност на Братя Галеви.

Това се случва най-вече с автокъщи и баровски заведения, освен в Дупница, само че и в близките села.

Проверка на Lupa.bg сподели, че на името Пламен Галев и Ангел Христов няма нито една автокъща.

Открай време обаче в Дупница настойчиво се приказва, че точно те държат борсите за коли.

Този месец стана ясно, че имущество за 2,5 млн. лева ще бъде отнето от дупнишките баровци Братя Галеви и дамите им. Решението пристигна от Окръжнен съд в Кюстендил след траяло 8 година правосъдно дело.

Искът на Антикорупционната комисия беше за 4,3 млн. лева Парите от банковите им сметки обаче не са били налични, а част от запорираните коли са благосъстоятелност на офшорка, за която няма доказателства, че е на някогашните барети.

С решението на съда се лишава и крепостта бункер на Пламен Галев и Ангел Христов до село Ресилово. Именно в тази своя резиденция те живееха години наред и оттова движиха бизнеса си.

Разликата сред приходите и разноските на двамата и фамилиите им е негативна за проверявания интервал. Пламен Галев има активи, които са с 10 138 броя минимални работни заплати повече от приходите му. Партньорът му в бизнеса Ангел Христов не е усял да потвърди 4876 минимални заплати, с които се разминават приходите и разноските му.

Докато Галеви ги няма, локални предприемачи пускат следени клюки, че те държат част от бизнеса им. Така притежателите считали, че печелят имич и баровски клиенти.

Медията ни разбра още, че на огромна част от тези обекти са правени доста инспекции, от които съпричастност към бизнеса от страна на Братя Галеви не е открита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР