Богат зъболекар, който простреля жена си по време на сафари в Африка, осъден на доживотен затвор

...
Богат зъболекар от Пенсилвания, който уби жена си по време
Коментари Харесай

Богат зъболекар от Пенсилвания, който уби жена си по време на сафари в Африка през 2016 г., беше осъден на доживотен затвор в понеделник.

Лорънс „Лари“ Рудолф, на 68 години, беше осъден за убийство и измама по-рано този месец, след като прокурорите казаха, че той е прострелял смъртоносно 57-годишната си съпруга Бианка Рудолф с помощта на любовницата си, 65-годишната Лори Милирон, и след това е измамен девет различни компании, някои от които бяха базирани в Колорадо, от почти 4,9 милиона долара в животозастрахователни полици.

„Убийството беше кулминацията на цял живот, прекаран в търсене на господство и контрол над другите чрез богатство и власт, “, казаха прокурорите в съдебно дело.

Лорънс и Бианка Рудолф бяха женени 34 години преди убийството на Бианка. Лорънс твърдеше, че съпругата му случайно се е застреляла с пушка, докато опаковаше вещите си след пътуване до националния парк Кафуе.

Прокурорите казаха друго, като отбелязаха, че Бианка не може да се е застреляла, защото раната от куршум в сърцето й съответстваше на изстрел, произведен от 2,5 до 3 фута от тялото й.

„Убийството на Бианка Рудолф беше не е лесен случай за разследване и наказателно преследване, но беше правилното нещо да се потърси справедливост за тази жертва, нейното семейство и нейните приятели“, каза специалният агент на ФБР в Денвър Майкъл Шнайдер в изявление от август след присъдата на Лорънс .

Рудолф „мислеше, че може да убие жена си в чужбина и да му се размине“, но „действията му предизвикаха тревога и ФБР беше готово да се намеси, за да разследва“, добави Шнайдер.

Рудолф също е изправен пред глоба от 25 милиона долара за убийството на съпругата си, вероятно в допълнение към повече време в затвора и 10 милиона долара допълнителни глоби за измама с поща.

Междувременно Милирон излъга голямо жури по отношение на естеството на връзката й с Рудолф и неговите престъпления, които той й призна през 2020 г. преди съответните им съдебни процеси.

Аферата й с Рудолф „нарастваше и отслабваше повече от двадесет години и беше поддържана тайна от децата на Рудолф“, казаха нейните адвокати в документ от 2022 г.

„Подсъдимият е получил десетки хиляди в брой преди убийството на Бианка. След убийството тя задоволяваше всичките си нужди като част от приятен начин на живот, който включваше международни пътувания, дълги уикенди във втори и трети дом в Кабо Сан Лукас и Айдахо, „обикновен“ статус в скъп ресторант за пържоли и място до От страната на Рудолф в имение в Аризона. Обвиняемата сама съобщи, че е имала 10 000 долара в брой при ареста си", каза прокурорът на САЩ Коул Финеган в изявление през юни.

Ана Рудолф, дъщерята на Бианка и Лоурънс, каза през юни, че Milliron "е планирал да елиминира " нейната майка преди седем години и съдия Уилям Дж. Мартинес се съгласи, осъждайки подсъдимия на 17 години затвор.

Рудолф, който притежаваше успешен дентален франчайз, имаше нетна стойност от 15 милиона долара, която не притежаваше иска да се раздели със съпругата си в случай на развод, според прокурорите.

Ребека Розенберг от Fox News и Асошиейтед прес допринесоха за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР