БОЕЦ сезирахме прокуратурата (вх. № PRB202215184069I по описа на ВКП)

...
БОЕЦ сезирахме прокуратурата (вх. № PRB202215184069I по описа на ВКП)
Коментари Харесай

БОЕЦ даде Костадин Костадинов на Прокуратурата заради фашистка измет

" БОЕЦ сезирахме прокуратурата (вх. № PRB202215184069I по разказа на ВКП) против Костадин Костадинов (известен в общественото пространство, като Копейкин) – ръководител на Политическа партия „ Възраждане " и народен представител в 47 Народно събрание. Повода е неговото изявление от трибуната на Парламента от 17.06.2022г., в което назова протестиращите жители „ фашистка сган “,

От там напомнят, че Костадинов е без депутатски имунитет още от края на 2021г. по друго наказателно произвеждане, което е в правосъдна фаза.

Ето и част от текста на сигнала против водача на " Възраждане "

ДО: ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

СИГНАЛ

от Групово дело „ БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „ Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

по отношение на

подозрения и данни за закононарушения от общ темперамент (чл. 162 ал.2 от Наказателен кодекс и други представляващи извънредно огромна заплаха и щета за българското общество) осъществени от Костадин Костадинов – ръководител на Политическа партия „ ВЪЗРАЖДАНЕ” и народен представител в 47 Народно събрание.

На 17 юни 2022 година Костадин Костадинов — ръководител на политическа партия “Възраждане” — в свое изявление от трибуната в залата на Народно заседание назова протестиращите пред постройката в поддръжка на Никола Минчев “фашистка сган “.

“Предстои спор за вота на съмнение. Ще има и гласоподаване. Нека не допуснем тази фашистка сган, тези платени да дойдат пред Народното събрание “ — съобщи Костадин Костадинов от парламентарната естрада. Той беше предизвестен от Председателя на Народно събрание да не употребява сходни обидни квалификации, само че микрофонът му не беше изключен. Костадинов направи своето изказване изцяло съзнавайки смисъла на думите, които употребява, както и че то се излъчва директно от Българската национална телевизия и други национални медии.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР