Боен петел случайно е убил собственика си, преди да се

...
Боен петел случайно е убил собственика си, преди да се
Коментари Харесай

Боен петел уби стопанина си преди да участва в бой

Боен петел инцидентно е умъртвил притежателя си, преди да се срещне със себеподобни на бойното поле в индийския щат Телангана, оповестява „ Times of India “, представен от РИА Новости.
Според полицията, 45-годишният Танугул Сатиш е донесъл птицата в град Джагитал, с цел да взе участие в боевете. Точно преди началото на борбата петелът се опитал да избяга и инцидентно блъснал притежателя си в слабините с нож, прикован към крайници. Кървящият Сатиш е откаран в локална болница, само че той умира по пътя.
Правоприлагащите органи записват случая като непредумишлено ликвидиране и предават петела в полицейското ръководство. В същото време те отхвърлиха изказвания на новинарски телевизионни канали, че птицата е била задържана.

От полицията прибавят, че птицата няма да бъде упрекната, само че би трябвало да бъде показана пред съда като причина за човешката гибел. Съдбата на петела ще бъде избрана от съдията.
Дживан сподели, че вместо пернатия войник, полицията ще арестува и ще изправи пред съда хора, взели участие в бойни дейности, неразрешени в щата Телангана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР