Боб Сагет, американският комик, който стана първи водещ на шоуто

...
Боб Сагет, американският комик, който стана първи водещ на шоуто
Коментари Харесай

Един от най-популярните американски комици е открит мъртъв

Боб Сагет, американският комедиант, който стана първи водещ на шоуто " Най-смешните домашни видеоклипове на Америка " и беше звезда на телевизионния сериал " Пълна къща " през 80-те и 90-те години на предишния век, е открит мъртъв в хотелска стая във Флорида. Това заяви локалният шериф, съобщи БГНЕС.

" По-рано през днешния ден шерифите от Ориндж каунти са били извикани в хотел " Риц-Карлтън Орландо ", Гранде Лейкс, по сигнал за мъж в хотелска стая, който не реагира. Мъжът е разпознат като Робърт Сагет и е разгласен за умрял на място. Детективите не са разкрили признаци на принуждение или приложимост на опиати в този случай ", оповестиха от офиса на шерифа на Ориндж Каунти в Twitter.
Отиде си Сидни Поатие - първият негър артист, спечелил " Оскар "
Актьорът Сидни Поатие е умрял на 94-годишна възраст. Причините за кончината не се оповестяват. През 1963 година Сидни Поатие става първият...
Прочети повече
Сагет беше на 65 години и се намираше във Флорида, която беше спирка от негова нова обиколка от представления. Часове преди да бъде открит мъртъв, той пуска обява в Twitter, от която се вижда, че е разчувствуван още веднъж да е на сцена. Смъртта му беше доказана и от фамилията му.

Loved tonight’s show @PV_ConcertHall in Jacksonville. Appreciative audience. Thanks again to @RealTimWilkins for opening. I had no idea I did a 2 hr set tonight. I’m happily addicted again to this shit. Check https://t.co/nqJyTiiezU for my dates in 2022. pic.twitter.com/pEgFuXxLd3
— bob saget (@bobsaget) January 9, 2022

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР