БНТ Сутрешният блок на БНТ започна днес с уникално събитие, което

...
БНТ
Сутрешният блок на БНТ започна днес с уникално събитие, което
Коментари Харесай

Водеща на БНТ с уникален жест, който ще се помни дълго

 БНТ Сутрешният блок на Българска национална телевизия стартира през днешния ден с неповторимо събитие, което умили феновете на Националната телевизия.

" Позволете ми в две минути от нашия ефир да създадем нещо персонално. Заслужава си да кажем едно огромно " благодаря " на хората, които вие не виждате в ефир, само че те са основни настоящи лица ", стартира водещата Христина Христова.

" Несъмнено подобен човек в последните години беше нашият режисьор на пулт Еди Хаджолян. Днес е последният му ефир, тъй като той излиза в заслужена пенсия. Сега му вършим една изненада и се включваме онлайн от нашата апаратна.

Това са моментите, в които Еди, желаеме да ти благодарим от цялото си сърце и душа за всичко, което направи за утринния блок. Ти си индивидът, който държа това предаване в ръце дълги години. Човекът на пулта, който овладяваше апаратната, макар че не постоянно беше елементарно.

Еди, благодарим ти за всичко, тъй като не всеки път е елементарно с една малко по-импровизираща водеща ка  то мен, само че ти като благодаря от цяло сърце, тъй като тези последни секунди преди ефир доста ще ми липсват.

Но знам, че всяка заран, към този момент малко по безгрижно, ще си още веднъж с нас с чаша кафе и ще се веселя да бъдеш наш правилен фен от тук нататък. Бъди здрав, благодарим от цялото си сърце всички тук ", приключи Христова, представена от Блиц.

По време на изненадващото включване самият Едуард Хаджолян се просълзи, а всички в апаратната започнаха да му ръкопляскат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР