БНТ представи със специална премиерна прожекция документален филм, част от

...
БНТ представи със специална премиерна прожекция документален филм, част от
Коментари Харесай

БНТ представи специална прожекция на филма за Георги Мамалев

Българска национална телевизия показа със специфична премиерна прожекция документален филм, част от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ за огромния артист Георги Мамалев „ С усмивка в живота “. На премиерата най-важният посетител беше точно неподправения Георги Мамалев, дружно с цялото му семейство.

„ Утре няма да ни има. Ще дойдат нови генерации, само че би трябвало да знаят кой е Жоро Мамалев. Това, което са създали в театъра, в киното, в изкуството, ще остане. Това е техният монумент и ние би трябвало да пазим загатна за тези хора, тъй като нацията се построява от шепа души. Този е измежду тях “ - сподели генералния шеф на Българска национална телевизия, Емил Кошлуков по време на премиерата на документалния филм за Георги Мамалев.

„ Благодаря на Българската национална телевизия, на Емил Кошлуков, на Олег Ковачев и на целия екип, веселя се, че осъществиха този филм и си припомням първото ми присъединяване в малкия екран, още през студентските ми години. Живота ми мина в тази телевизия. Показвайте още, господин Кошлуков, има доста надарени и готини български създатели, дано да ги вижда българския народ, тези свои щастливи лица. “ – показа огромният артист Георги Мамалев.

Гледайте целия филм за Георги Мамалев „ С усмивка в живота “ на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР