БНТ 2 излъчва видео уроци в помощ на седмокласниците, които

...
БНТ 2 излъчва видео уроци в помощ на седмокласниците, които
Коментари Харесай

БНТ 2 с видео уроци за НВО след 7-ми клас |

БНТ 2 излъчва видео уроци в помощ на седмокласниците, които се явяват на национално външно оценяване (НВО) в края на тази образователна година.

„ С Българска национална телевизия на учебно заведение “ възобнови излъчването на видео уроци „ На фокус VII клас “. Поредицата включва уроци за творби, тематики, преразкази, директна и непряка тирада, правопис, задания, уравнения и решения.

Българска национална телевизия 2 излъчва „ На фокус VII клас “ в понеделник и вторник от 10:00 ч., с повтаряне от 15:00 ч. Учениците и родителите им, които са пропуснали уроците през седмицата, могат да гледат уроците още веднъж в събота и неделя от 08:00 ч. Понеделник и събота са дните за български език и литература, а вторник и неделя за математика.

Образователната стратегия „ На фокус VII клас “ е част от акцията „ С Българска национална телевизия на учебно заведение “, която започва по самодейност и с поддръжката на Министерството на образованието и науката, в изискванията на въведеното изключително състояние в страната през месец март 2020 година Тогава по Българска национална телевизия 2 бяха излъчени над 500 урока за учениците от 1 до 7 клас по общообразователните образователни предмети и за учениците от 12 клас за Държавния зрелостен изпит по български език и литература. През предходната образователна година бяха осъществени и излъчени 180 урока - 120 по български език и литература и по математика за 7 клас, а останалите 60 подкрепиха зрелостниците за матурите в XII клас. Образователната стратегия е готова от Министерството на образованието и науката и включва тематики като: „ Моделиране с изрази, линейни уравнения и неравенства “, „ Трансформиращ преразказ “, „ Сложно съчинено изречение “, „ Линейни неравенства с едно незнайно “, „ Еднакви триъгълници. Питагорова теорема “, „ Разлагане на многочлени на множители “. Това са част от уроците, които ще дават опция всички деца от 7 клас да имат еднакъв достъп до обучение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР