БНРСнимка: Алексей Навални, фейсбукПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че

...
БНРСнимка: Алексей Навални, фейсбукПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ трябва внимателно да проучат фактите по случая Навални

БНР

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати би трябвало доста деликатно да проучат обстоятелствата по отношение на хипотетичното отравяне на съветския опозиционен политик Алексей Навални, съобщи Ройтерс. Пред кореспонденти Тръмп сподели, че Вашингтон няма никакви доказателства, че Навални е бил токсичен, само че и че няма никаква причина да се съмнява в изводите на немското държавно управление, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитичен сътрудник.

Веднага откакто Германия оповести изводите си, Съединени американски щати показаха сериозното си безпокойствие пред Русия във връзка със случая, напомня Ройтерс. Сега Тръмп съобщи, че ще бъде доста ядосан, в случай че фактически се окаже, че Навални е бил токсичен, добавя организацията.

По-рано немските управляващи обявиха, че блогърът е бил токсичен с вещество от групата " Новичок ". По този мотив ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел не изключи въвеждането на наказания против Русия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР