BMW води луксозния сегмент в нова ера, подчинена на иновациите

...
BMW води луксозния сегмент в нова ера, подчинена на иновациите
Коментари Харесай

Това е новото BMW Серия 7

BMW води първокласния сегмент в нова епоха, подчинена на нововъведенията в региона на устойчивостта и дигитализацията. С новото BMW Серия 7 най-успешният производител на премиум коли в света обезпечава ориентирани към бъдещето благоприятни условия за приятност на най-високо равнище от насладата от шофирането, неповторимия комфорт при пътешестване и цифровите преживявания. В центъра на тази нова интерпретация е BMW i7.

BMW води първокласния сегмент в нова епоха, подчинена на нововъведенията в региона на устойчивостта и цифорвизацията. С новото BMW Серия 7 най-успешният производител на премиум коли в света обезпечава ориентирани към бъдещето благоприятни условия за приятност на най-високо равнище от насладата от шофирането, неповторимия комфорт при пътешестване и цифровите преживявания. В центъра на тази нова интерпретация е BMW i7. Луксозната лимузина с чисто електрическо задвижване е изцяло интегриран член на моделното семейство и демонстрира по какъв начин извънредното преживяване при шофиране и оптималният уют в интериора могат да бъдат комбинирани с поредна резистентност.

Смяната на поколенията на върха на моделната гама на BMW е обвързвана с нова формулировка на лукса, фокусирана върху индивида, неговото схващане, неговите потребности и неговите страсти. Освен наличието, елегантността и изключителното премиум качество, то въплъщава на първо място прогресивно отношение, което се характеризира с нововъведения с директно влияние върху потребителското преживяване, цялостната съгласуваност и образцова резистентност. По този метод новото BMW Серия 7 е ориентирано към светоусещането на съвременна целева група, която се изправя пред провокациите си с ангажираност и отговорност и употребява самостоятелната подвижност като опция да изживее неповторими моменти във всекидневието и по време на пътешестване.

Символ на реформаторски капацитет и крайъгълен камък в настоящата моделна атака
С външния си дизайн, както и с оформлението на интериора новото BMW Серия 7 е знак на един съвременен, съсредоточен върху значителното жанр. Фокусираният върху типичните за марката детайли дизайн на предната част на моделите на BMW от първокласния сегмент обезпечава ясна диференциация от другите моделни фамилии на марката. Иновативните детайли на оборудването като BMW Theatre Screen, мултисензорното преживяване BMW iDrive с най-новото потомство на системата за ръководство BMW Operating System 8, както и BMW Curved Display и Асистентът за маневриране за автоматизирано паркиране и маневриране акцентират напредничавия темперамент на първокласните лимузини. Иновативни импулси за оптимален уют в интериора с изключение на разширения тримерен комфорт слагат и неповторимата In-Car-Entertainment система и опцията Executive Lounge с усъвършенствана позиция за отмора, както и новаторското съоръжение на интериора BMW с композиция от Individual кожа Merino и кашмир.

45 години след дебюта на BMW Серия 7 седмото потомство на модела още веднъж е най-модерният и новаторски автомобил в първокласния сегмент. В същото време новият модел впечатлява с неповторима в сегмента цялостна автомобилна естетика. BMW Серия 7 за следващ път се трансформира в знак на новаторския капацитет на BMW Group.

Световната премиера на новото BMW Серия 7 през април 2022 година и въвеждането на пазара през ноември 2022 година са централните детайли в настоящата моделна атака на марката в първокласния сегмент.

Портфолио от задвижващи системи съобразено с пазарните особености, индустриална локация с богати обичаи
Новото BMW Серия 7 е проектирано напълно отначало за изключително взискателни целеви групи на световния авто пазар. Това се вижда и от портфолиото от задвижващи системи, съобразени със спецификите на другите пазари - с извънредни оферти за Китай като най-съществен пазар, и дизеловия модел за Европа.

По отношение на пространствения комфорт новото потомство на първокласните лимузини на BMW се издига до ново измерение. За разлика от своите прародители новото BMW Серия 7 ще се предлага единствено във версията с дълго междуосие на каросерията, което подсигурява оптимален тримерен комфорт на задната седалка. Различните аспекти на неговия темперамент се дефинират посредством характерните дизайнерски детайли и разновидностите на задвижването. Гамата на новото BMW Серия 7 към този момент включва и модели на марките BMW i и BMW M, които могат да се употребяват за интензивно наблягане на техните разнородни характерности, от елегантни, съвременни и устойчиви до очебийно спортни и динамични.

За пръв път за новото BMW Серия 7 се предлага избор както от мотори с вътрешно горене и Plug-in хибридни системи, както и изцяло електрическо задвижване. Разнообразието в портфолиото от задвижванията е основано на осъвременената гъвкава автомобилна архитектура и е изражение на световно насочената тактика за новото издание на BMW Серия 7. По този метод BMW Group взема поради самостоятелните потребности на клиентите, инфраструктурните условия и законовите разпореждания на всички съответстващи пазари по света. В Европа въвеждането на модела в началото ще се реализира единствено с BMW i7. В Съединени американски щати, на китайския авто пазар и в други определени пазарни райони, в допълнение към напълно електрическата версия, от старта на продажбите ще се оферират и два модела всеки с бензинов мотор и 48-волтова Mild-Hybrid технология.

На голям брой пазари евентуално към началото на 2023 година ще бъдат въведени Plug-in хибридните модели на новото BMW Серия 7. Сред тях е и първият BMW M Автомобил с редови шестцилиндров бензинов мотор и Plug-in хибридно задвижване. Освен това в Европа директно след въвеждането на пазара гамата ще бъде допълнена с модел с дизелов мотор и 48-волтова технология Mild-Hybrid. По-късно ще има избор и сред други разновидности на изцяло електрическия модел BMW i7, измежду тях и бъдещият върхов модел BMW i7 M70 xDrive.

Моделите на новото BMW Серия 7, също както и техните прародители, ще се създават в завода на BMW Group в Динголфинг. Най-голямата индустриална мощ на компанията в Европа съчетава традициите и бъдещето. Тя е и центъра за подготвеност на BMW Group за производството на съставни елементи за електрически задвижвания. Високо интегрираното електрическо задвижване и високоволтовата батерия на BMW i7 също се създават там. В Динголфинг на една и съща поточна линия се създават коли с мотори с вътрешно горене, с Plug-in хибридни системи и с изцяло електрическо задвижване. Освен изцяло електрическите BMW iX и новото BMW Серия 7 там се сглобяват и първокласните спортни коли на BMW Серия 8 и моделите на BMW Серия 5.

Две BMW M модификации въз основата на новото BMW Серия 7
В международен мащаб гамата от модели на новото BMW Серия 7 ще бъде допълнена с два BMW M разновидността с електрифицирано задвижване. Още напролет на 2023 година ще дебютира новото BMW M760e xDrive (среден разход на гориво: 1,2 – 1,1 л/100 км; междинен разход на електрическа енергия: 26,9 – 25,8 кВтч/100 км; CO2 излъчвания: 28 – 25 г/км съгласно WLTP; данни съгласно NEDC: – ) с мощ 420 кВт/571 к.с. и въртящ миг 800 Нм. За изключително вълнуващи ускорения електромоторът обезпечава краткотраен Boost с спомагателна мощ до 30 кВт/40 к.с. Специфичният за M дизайн на екстериора и интериора в това число изпускателна система с присъщите двойни ауспухови накрайници от двете страни с самостоятелна геометрия акцентира динамичните характерности на BMW M автомобил с Plug-in хибридна технология.

Бъдещият върхов модел на моделното семейство, новото BMW i7 M70 xDrive (среден разход на електрическа енергия съгласно WLTP: 26,4 – 21,2 кВтч/100 км; CO2 излъчвания: 0 г/км; данни съгласно NEDC: – ), което се чака по-късно през 2023 година, ще има чисто електрическо задвижване с два електромотора на предната и задната ос. Неговата задвижваща система ще развива оптималната мощ от доста над 600 к.с. и оптимален въртящ миг над 1 000 Нм. Най-мощният модел на BMW за публичните пътища ще форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. (Данните за мощността, динамичността и разхода на сила на BMW i7 M70 xDrive са планирани въз основата на настоящото развойно равнище на автомобила и включват краткотрайния Boost.)

Уникално цифрово преживяване при шофиране с новите BMW iDrive и BMW Operating System 8
Радостта от шофирането, комфортът при пътешестване и потребителското преживяване в новото BMW Серия 7 значително се образуват от последните нововъведения в региона на цифровизацията. Новото BMW Серия 7 предлага новото мултисензорно преживяване при шофиране BMW iDrive с най-новото потомство на операционната система BMW Operating System 8. С изцяло цифровия BMW Curved Display, новаторския BMW Interaction Bar, разширените благоприятни условия на BMW Intelligent Personal Assistant, както и спомагателните My Modes, новата версия на BMW Head-Up екрана и изобразяваният за пръв път на осведомителния екран зад кормилото Augmented View интуитивният разговор сред лидера и автомобила се издига до нови измерения.

Уникално преживяване на задните седалки обезпечава преносимият BMW Theatre Screen на тавана - 31,3-инчов 32: 9 панорамен екран с разграничителна дарба 8К, който трансформира втория ред седалки в извънреден частен киносалон. Водачът и пасажерът до него за пръв път могат да употребяват YouTube Video-On-Demand-Streaming на контролния екран. Високоскоростната съгласуваност на новото BMW Серия 7 се обезпечава от инсталираните в автомобила 5G антени.

Нова формулировка на сигурността: новото BMW Серия 7 като BMW брониран автомобил.

Вече се създава и брониран автомобил въз основата на новото BMW Серия 7, който се чака да добави гамата през 2023 година. Със напълно новата си и неповторима в сегмента интегрирана защитна идея бронираният вид на модела дава отговор на специфичните условия на службите за отбрана на публични лица и частните клиенти с изключително високи условия към сигурността.

В учредена на създаването на новото BMW Серия 7 като брониран автомобил е залегнала основаната от BMW Group новаторска идея за отбрана. Това подсигурява извънредно висок стандарт на сигурност в комбиниране с присъщите за новото BMW Серия 7 високо равнище на комфорт в интериора, както и динамичност на ръководството и комфорт на возене. Интегрираната разработка и произвеждане в специфичен индустриален развой в завода на BMW Group в Динголфинг подсигуряват, че с бронираните коли въз основата на новото BMW Серия 7 ще бъдат сложени нови стандарти.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР