BMW разкри първите подробности за участието си на тазгодишното автомобилно изложение в

...
BMW разкри първите подробности за
участието си на тазгодишното
автомобилно изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Шанхай 2019: BMW представя ...

BMW разкри първите детайлности за участието си на тазгодишното автомобилно ревю в Шанхай, което ще се организира от 18 до 25 април. На щанда на марката ще се състоят две премиери- на изцяло новото потомство 3 Series за територията на Китай и международна на спортното X3 M, само че ще бъдат демонстрирани също по този начин X4 M, 8 Series Coupe, 8 Series Convertible, новата версия на електрифицираното , Vision iNEXT и други.

Успоредно с премиерата на новото поколение на третата серия в Китай, от BMW анонсират и проектите си за стартирането на производството на специфична негова издължена версия, която ще бъде налична за закупуване единствено на територията на страната. По-голямото междуосие на автомобила е оползотворено напълно за повишването на комфорта и простора на пътниците на задните седалки, които са специално създадени за модификацията.

Новите BMW X3 M и X4 M ще дебютират с новоразработените си шестцилиндрови редови задвижващи M TwinPower Turbo елементи, които са в положение да генерират максимална мощ от 480 конски сили.

За търсещите още повече динамичност на пътя, от баварската марка са предвидили версиите X3 M Competition и X4 M Competition, при които максималната мощ достига внушителните 510 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР