BMW разкри допълнителни подробности за пакета части и аксесори M

...
BMW разкри допълнителни подробности за пакета части и аксесори M
Коментари Харесай

BMW M Performance части и аксесоари за новото M3 Touring

BMW разкри спомагателни детайлности за пакета елементи и аксесори M Performance, който подразделението BMW M е създало особено за първото по рода си M3 Touring.

От BMW споделят, че новата стратегия е предопределена за тези от клиентите, които желаят да внесат още по-голяма динамичност както във връзка с дизайна на своето ново , по този начин и в неговите завладяващи параметри на пътя.

Специално създаденият екстериорен пакет за M3 Touring, в който са включени оферти във връзка с задния сплитер, въздуховодите, капаците на външните огледала, задния дифузьор и други, е формиран от карбонови детайли, който са приключени с транспарантен лак

M3 Touring може да бъде надградено с нова титаниева изпускателна система M Performance, която се отличава също по този начин и с напълно новото оформление и централно позициониране на накраниците, както и с регулируемо във височина M Performance окачване, с M Performance спирачни накладки и няколко модела 20- и 21 цолови M Performance джанти.

M Performance предложенията за интериора включват карбонови приложения и детайли с Alcantara, особено осъществяване на задната част на спортните седалки и централната подпора, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР