BMW Group обяви, че производството на новото BMW M2 ще

...
BMW Group обяви, че производството на новото BMW M2 ще
Коментари Харесай

Новото BMW M2 : Производството започва в края на годината

BMW Group разгласи, че производството на новото BMW M2 ще стартира към края на 2022 година, като сглобяването му ще се реализира в завода San Luis Potosí на компанията в Мексико.

С качването на поточната линия на новото BMW M2 в завода San Luis Potosí, комплексът в Мексико ще се трансформира в едвам четвъртото индустриално оборудване, където се сглобяват представители от суперспортното М-семейство на баварската марка.

В завода на BMW Group в Мексико се сглобяват представители на 3 Series за семероамериканския пазар (от 2019 година), а неотдавна започва и производството на 2 Series Coupé за световните пазари на марката.

От BMW Group регистрират растеж в производството си в San Luis Potosí от съвсем 25% през предходната година, а за тази е планувано разкриването на нови 800 работни места и пускане на втора работна промяна.

Без да навлизат в детайлности, във връзка с новото BMW M2, от марката споделят, че то ще продължи по сполучливия път на своите прародители в лицето на 1 M Coupé и първото потомство M2.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР