BMW Group анонсира нова услуга, на която, дори без да

...
BMW Group анонсира нова услуга, на която, дори без да
Коментари Харесай

BMW с нова проактивна грижа за клиентите

BMW Group анонсира нова услуга, на която, даже без да знаят, към този момент могат да разчитат клиентите на коли BMW, които разполагат с интегрираната бордова система BMW Operating System 7 или по-нова.

Новата услуга се назовава Proactive Care и както подсказва името й има за цел самодейно и въз основата на събрани от бордовата система на автомобила информация и изкуствен интелект, да предлага на клиентите разнообразни всъщност услуги и да изпреварва и предугажда потребностите на притежателя.

От BMW споделят, че досега, към момента се изисква клиентът да направи първата крачка и да се свърже със своя представител на марката, с цел да бъде отхвърлен проблем или плануван час за планувано обслужване. С Proactive Care " играта " се трансформира и BMW ще бъде страната, която ще прави първата крачка при нужда от интервенция или помощ.

" Дигитална диагностика на гуми, известия за неизправности в автомобила, условия за обслужване – персонализирани оферти за решения стават вероятни посредством разбори на данни и записване на желанията на клиентите ", анонсират от BMW, като показват, че клиентите ще бъдат известявани посредством известие в приложението за мобилен телефон My BMW, посредством нотификация в бордовата система, посредством електронната си поща или с телефонно позвъняване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР