Блясъкът се завърна на церемонията за 74-те награди Еми, предаде

...
Блясъкът се завърна на церемонията за 74-те награди Еми, предаде
Коментари Харесай

Церемонията за наградите Еми премина под знака на класическия холивудски блясък

Блясъкът се завърна на церемонията за 74-те награди " Еми ", съобщи АП. 

Хана Уодингам почете събитието с тоалет на „ Долче и Габана “, комбиниран с кецове, до момента в който Ел Фанинг заложи на типичен холивудски жанр с рокля в черно и розово на дизайнерката Шарън Лонг. Прическата на Фанинг също подсещаше за златните години на Холивуд. Актрисата бе избрала типичен „ фасул “. 



„ Винаги съм се вдъхновявала от блясъка на Холивуд – подобен, какъвто е бил през 50-те години. “, сподели Фанинг

Хана Уодингам, която е част от актьорския състав на сериала „ Тед Ласо “, не се стърпя и сподели кецовете си на аления килим. 



Шерил Лий Ралф от „ Начално учебно заведение Абът “ („ Abbott Elementary “) се бе спряла на рокля от черно кадифе с ярка оранжева подплата и оранжева вечерна чанта. 

Зендая също се появи в класическо черно на „ Валентино “. Роклята на актрисата беше композиция от блестящ корсет и пола с богата дантела. Бижутата, които Зендая избра да покаже на церемонията, бяха на „ Булгари “ – колие с бял елмаз от 4,45 карата в средата и пръстен.



Кони Бритън бе в бледорозова рокля на Моник Люлие. Брит Лоуер от „ Разделение “ („ Severance “) избра рокля с венециански принт в златно с богато набрани ръкавици. „ Чувствам се необикновено “, показа актрисата. 



Директорът за мода и козметика на сп. „ Пийпъл “ Андреа Лавинтал разяснява, че розовото е цветът на вечерта. 

Изключение от розовата гама беше Рейчъл Броснахан в лилаво с флорална апликация. 



Наташа Ротуел от „ Белият лотус “ пък избра алена рокля с ръкави вид „ балон “ и нещо ненадейно за аления килим – джобове.



Меган Сталтър също излезе в алено, с модел от дантела, нескриващ съвсем нищо от тялото.



Джен Тълок от „ Разделение “ („ Severance “) също бе в алената гама с рокля на „ Тиери Мюглер “. „ Харесвам линията на „ Мюглер “. Дрехите са елегантни, само че с доза комизъм “, разяснява избора си актрисата. 



Джунг Хо-Йеон от „ Игра на калмари “ беше в многоцветна рокля на „ Луи Вюитон “. Бижутата на актрисата бяха на същата марка. 

Рийз Уидърспун излезе на аления килим в синьо, с огърлица от аквамарин, наследник цирконий и диаманти на „ Тифани “.



Аманда Сейфрид последва общия тренд с розово от сбирка на „ Армани приве “, а бижутата й бяха на „ Картие “.

Актьорът Андрю Гарфилйд се появи в бяло. В бяло беше и Джийн Смарт, която бе предпочела класическо голо рамо. Кери Уошингтън беше в рокля на „ Ели Сааб “ с дълга пола от органза, с лилия на рамото.



Кейли Куoко с „ Долче и Габана “ и Джулия Гарнър с „ Гучи “ допълниха блясъка на аления килим, добавя Българска телеграфна агенция. 



„ Виждали сме доста голи плещи, само че голият стомах е нещо ново “, разяснява Лавинтал. „ Има завръщане към 90-те години. “

Новият фешън шеф на „ Харпърс базар “ Рейчъл Ташиян акцентира, че премиите „ Еми “ затвърждават наклонността от кинофестивала във Венеция – звездите към този момент не се стремят безусловно да шокират с стилния си избор. „ Все повече актриси се стопират на класическата грациозност. “ 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР