Блянът на половината мъжко човечество Джоана Крупа каза заветното „да“

...
Блянът на половината мъжко човечество Джоана Крупа каза заветното „да“
Коментари Харесай

Джоана Крупа мина под венчилото

Блянът на половината мъжко човечество Джоана Крупа сподели заветното „ да “ на предприемачът Дъглъс Нунес на гала в Полша. 39-годишният супер модел и избраникът й се скриха от хорските погледи на дребна интимна гала в Краков през уикенда.

Красавицата беше избрала впечатляваща рокля с паднал ръкав и дълъг воал с избродирани флорални претекстове, а сватбеният й букет беше от пастелно розови и кремави цветя. Новината, че Джоана и Дъглъс са чули Менделсон излезе от Инстаграм профилите им, където разгласиха фотография с надпис: „ Направихме го! “, и малко видео, от което се вижда, че на църковния брак участват към 20-тина души.

Церемонията по официализирането на връзката им се състоя единствено пет месеца откакто предприемачът предложи на супермодела. През март Крупа сподели и годежния си пръстен с голям елмаз, написа Монитор.

Това е втори брак за хубавицата, откакто през май 2017 година преодоля тежък бракоразвод с Ромейн Заго, с който бяха дружно 4 години. Самата Джоана съобщи преди време, че първият й брак не е бил благополучен и е прекарала доста нощи обляна в сълзи и сама, тъй като Заго е надалеч.

Двамата живееха в разнообразни градове – единият в Лос Анджелис, другият в Маями. Сама призна и че той е желал семейство, само че тя е сложила работата си като първи приоритет.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР