Блудство и групово изнасилване със съучастници са част от престъпленията,

...
Блудство и групово изнасилване със съучастници са част от престъпленията,
Коментари Харесай

Цял Пазарджик трепери от наркодилъра Мечката, участвал и в групово изнасилване

Блудство и групово обезчестяване със съучастници са част от закононарушенията, за които е разследван досега посоченият от полицията за наркодилър Величко Димитров-Мечката. Вчера Окръжният съд му наложи най-тежката мярка за неотклонение – „ Задържане под стража “, написа " Пазарджишка Марица ".

Димитров и до момента е засичан с опиати, само че е упрекван единствено за владеене. Сега проверяващите го уличават и в разпространение на дрога, изясни представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Събраните досега данни сочат, че Мечката е измежду главните играчи в този бизнес . За това приказва огромното количество дрога – над 516 грама, както и типа – кокаин. Това е най-скъпият опиат на пазара. Цигара марихуана може да се купи за 5-6 лв., хапче екстази варви до 20 лв., толкоз е и доза хероин. Половин грам кока обаче се търгува на цени от 80-100 лв.. Смята се, че общото количество, намерено при акцията на криминалистите, е на стойност към 100 000 лв..

Доскоро Димитров бил в пандиза. Освободен е преди не повече от година за положително държание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР