Блондинката отпразнува 40 дни на бебето, както повелява българската традиция.

...
Блондинката отпразнува 40 дни на бебето, както повелява българската традиция.
Коментари Харесай

Тунинг и силикон на погачата на бебе №4 на Жаси

Блондинката отпразнува 40 дни на бебето, както повелява българската традиция. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов разгласява фотоси от празненството в обществените мрежи и сподели какъв брой бързо е влезнала във форма. Красавицата показва дългите си крайници и модификациите си. Орисниците на Самая бяха куп силиконови хубавици, които извадиха всичките си прелести на тезгяха, написа в. „ Уикенд “.

Реклама
На тържеството би трябвало да има само дами, с цел да орисат бебето, а те да носят единствено сладки неща, с цел да е сладостен животът на майката и бебето. Купонът се е провел в лъскаво столично заведение, излиза наяве от фрагментите. Не са липсвали скъпа декорация и куп сладки изкушения, които кльощавите мадами съвсем не вкусили.

„ Бебе държите, а позирате като за „ Плейбой “. Някаква несъответственост има “ –коментира възмутена последователка на Жаси. „ На Самая ще й върви на модификации и силикон. Безумно е да се появиш с минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Как не могат да проумеят гостите на Жасмина, че по този начин се излагат. Тя също е с минижуп, само че най-малко гърдите й не са на показ “ – хокат моделката в обществените мрежи.
Реклама
Бившата асистентка на Румен Луканов има 4 деца – баткото Зеки, сестрите му Ариа и Изабела и най-малкият член на фамилията Самая. Всичките отрочета са плод на любовта на русокоската с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР