Блондинката, неизвестна за голяма част от населението у нас, доста

...
Блондинката, неизвестна за голяма част от населението у нас, доста
Коментари Харесай

Инфлуенсърка с тотална излагация в “Черешката на тортата”: Месото е от кайма, подправена с кАмион ВИДЕО

Блондинката, незнайна за огромна част от популацията у нас, много преиграваше, с цел да притегли внимание

Първият епизод от новия сезон на “Черешката на тортата ” предложи на феновете невиждана излагация. Домакиня бе ливанска русокоска Джейми Елиас, която практикува новата, “модерна ” специалност – инфлуенсър. Както самата тя се похвали – имала над 40 хиляди почитатели.

Тотален неуспех, покруса – по този начин дефинираха присъединяване на младата жена, до през вчерашния ден незнайна за огромна част от популацията у нас.

На силиконовата русокоска за първи път й се наложи да влезе в кухнята, с цел да подготви обичайната ливанска храна за гостите си. Тя посрещна другите участници – Башар Рахал, Боби Ваклинов, Искра Георгиева и и Ваня Щерева, с хумус, салата “Фатуш ”, шиш таук и десерт-изненада. За задачата имаше и асистент – фризьорът й, който в действителност я замести в основната роля. Джейми не пипна нищо, само че даваше напън на готвача, даже скандализира с възгласите “Ще повърна ”, до момента в който трябваше да навие баница с месо. Инфлуенсърката не разпознаваше храните, разгласи, че поставя “камион ”, вместо “кимион ”. Друго нейно изявление стана още по-скандално. Когато гостите й я попитаха какво месо има в баницата, тя отговори по този начин “ми кайма! ”.

Джейми се и като ужасна стопанка, като освен не опита от ястията, които сервира на гостите си, само че не се сети да им донесе лед, вода и друго належащо. Но пък с цел да ги впечатли, ги посрещна с домашния си любим – питона Цезар, който бе завит към врата й.

Джейми не съумя да изпъкне нито с кулинарни умения, нито с разсъдък. Дори самият началник Манчев не можа да скрие възмущението си, като й даде 0 точки за представянето й, за разлика от гостите й, които, може би от учтивост, я оцениха високо, в сравнение с заслужава.

“Това ли са новите звезди ”, “Спрете да вършиме тъпите известни ”, възмущават се и феновете.

Всъщност надали целият скандал към присъединяване не е издирван резултат. Блондинката явно преиграваше, с цел да притегли зрителското внимание. И съумя. От нощес мрежата гърми от мнения за нея. Тя реализира задачата си – задачата на новите “звезди ” – да накарат цяла България да разбере и приказва за тях. По какъв метод – няма значение.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР