Блокбастърът Бодигард на убиеца, който доведе Раян Рейнолдс и Самюел

...
Блокбастърът Бодигард на убиеца, който доведе Раян Рейнолдс и Самюел
Коментари Харесай

Раян Рейнолдс брани Салма Хайек в София

Блокбастърът Бодигард на килъра, който докара Раян Рейнолдс и Самюел Джаксън у нас преди две години, публично получи зелена светлина за продължение.

Втората част на лентата ще носи името Бодигард на дамата на килъра, а продуцент още веднъж ще е Ави Лернер с Millennium Media, в чийто лист с съществени местоположения е точно България.

По-наблюдателните почитатели незабавно разпознаха Салма Хайек в ролята на основен воин. Актрисата с мексикански корени изигра нахаканата брачна половинка на екранния наемен палач, в чиято кожа скочи Джаксън, а затворническите подиуми с нея се трансфораха в цялостен шлагер. Сега героят на Рейнолдс – професионалният телохранител Майкъл Брайсу, ще би трябвало да изостави „ клиента си “ Дариус Кинкейд, с цел да брани живота на половинката му.

За продължението на продукцията, излязла по кината през 2017 година, стана ясно от постер в каталога за идни филми на фестивала в Кан, видя Монитор. Плакатът издава само в каква светлина ще забележим основните герои с думите: „ Добрият. Лошият. И изцяло лудата “.

Макар детайлности към прослойка и сюжета към момента да се пазят в загадка, сега се водят договаряния с Рейнолдс и Джаксън, които са на един автограф разстояние от завръщането си в лентата. На режисьорския стол още веднъж ще седне Патрик Хюс, а сюжетът е поверен на Том О`Конър.

Работата по продължението на Бодигард на килъра не е изненада, защото екшънът с комедийни нотки съумя да завоюва 177 милиона с бюджет от единствено 30 милиона $. Очаква се фотосите да стартират в края на годината.

По време на влиятелния фестивал в Кан ще бъдат прегледани концепциите и на други ленти, за които ще се вдигне снимачен сет в България - Непобедимите 4 и Рамбо 5, също продуцирани от Millennium Media. Само преди дни стана ясно, че Силвестър Сталоун още веднъж ще раздава правораздаване от името на някогашната зелена барета Джон Рамбо.

71-годишната звезда ще се заеме и със сюжета на кино лентата, а клапата ще щракне на 1 септември. Снимките за чевъртия филм под щампата на Непобедимите пък са планувани за лятото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР