Близо три милиона лева с ДДС ще струва ремонтът на

...
Близо три милиона лева с ДДС ще струва ремонтът на
Коментари Харесай

За 3 млн. лева ремонтират базата на „Чистота” и „Градини и п...

Близо три милиона лв. с Данък добавена стойност ще коства ремонтът въз основата на Оперативна програма „ Чистота ” и „ Градини и паркове ”. Двете предприятия се обитават в остарели бараки на ул. „ Даме Груев ” № 64 А в " Кючук Париж ". Обществената поръчка за обновяването на дворното пространство, което служи за гараж, и трите здания е оповестена от Община Пловдив на стойност 2 498 290 лв. без Данък добавена стойност. Офертите ще се отварят на 17 януари.

Средствата за ремонта са обезпечени с нисколихвен дълготраен заем посредством Фонд за устойчиви градове по Оперативна стратегия „ Региони в напредък 2014-2020 ”. Общата повърхност на паркинга е 7698 кв. м, на трите едноетажни здания - 2258 квадрата.

Администрацията на двете предприятия, натъпкана в дребни стаички, евентуално би трябвало да се изнесе в друга постройка или да работи онлайн, тъй като ремонтът планува промяна на дограма със стъклопакети и на порти, монтаж на растерен таван, мазилка, латекс, топлоизолация, нови улуци. В двора се отстранява разрушената настилка и се поставят вибропресовани плочи.

Кандидатите за поръчката би трябвало да показват доказателства, че през последните три години имат общ оборот от стопанска активност най-малко за 4,8 млн. лв. без Данък добавена стойност.

Отделно за Оперативна програма „ Чистота ”, отново със средства от заема, ще се доставят два високопроходими автомобила 4 по 4 и бордови самосвал. Обществената поръчка е на обща стойност 218 475 лв. без Данък добавена стойност, на 12 януари се отварят предложения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР