Близо три месеца след мистериозното си заболяване и хоспитализация Джейми

...
Близо три месеца след мистериозното си заболяване и хоспитализация Джейми
Коментари Харесай

След мистериозната болест: Джейми Фокс в отлично настроение на лодка

Близо три месеца след мистериозното си заболяване и хоспитализация Джейми Фокс наподобява още веднъж е на крайници и в положително въодушевление, като артистът е забелязан обществено за първи път от средата на април.

В неделя следобяд 55-годишният артист (роден като Ерик Марлон Бишъп) беше видян на лодка, която плаваше по река Чикаго.

Актьорът бе забелязан да се усмихва и да маха на почитателите си, като показваше знака на мира.

Jamie Foxx looks healthy as he waves to fans from a boat (via )
— Daily Loud (@DailyLoud)
В средата на април Фокс беше откаран в болница в Атланта, където снимаше кино лентата " Отново в деяние " с Камерън Диас.

Дъщерята на Фокс Корин първа заяви новината в профила си в Instagram, като я назова " здравно затруднение ", макар че нищо повече не беше доказано за случая.

Само месец преди мистериозното заболяване се появиха известия, че Фокс се е " сринал " на снимачната площадка на " Отново в деяние " в Атланта, като съгласно известията е уволнил изпълнителния продуцент, двама режисьори и персоналния си водач.

Вътрешен източник твърди: " Той изиска проблемите да бъдат решени неотложно и уволни четирима от екипа на продукцията - като че ли това ще усъвършенства обстановката с магическа пръчка ".

" Някои хора, работещи по кино лентата, са изцяло изнервени от това, което се случи, и Джейми стана много неизвестен ", сподели източникът.

По-малко от месец по-късно Фокс е приет в болница в Атланта поради неуточнено " здравно затруднение ", което към момента не е изцяло доказано.

Jamie Foxx makes first public appearance following health episode after he was spotted by fans during a boat cruise in Chicago yesterday
— Naija (@Naija_PR)
" Искаме да споделим, че татко ми, Джейми Фокс, претърпя здравно затруднение през вчерашния ден , стартира изказването на фамилията посредством Instagram на дъщерята на Джейми, Корин Фокс.

За благополучие, с помощта на бързите дейности и отличните грижи, той към този момент е на път да се възвърне. Знаем какъв брой е обичан и оценяваме молитвите ви. Семейството моли за цялост на персоналния живот през това време ", приключва изказването.

Боксовата легенда Майк Тайсън твърди, че Фокс е получил инсулт, макар че това към момента не е доказано от фамилията на артиста.

Миналия месец, по време на премиерата във Флорида на новия филм на Фокс за Netflix " Те клонираха Тайрон ", сътрудника му Джон Бойега призна, че " никой не е чувал за Джейми ".

'Искаше ми се да се появи тук, само че знаете ли, знам, че той се занимава с това, с което се занимава. Просто му искам всичко най-хубаво ", добави Бойега.

Няколко седмици по-късно актрисата Порша Колман, която взе участие в режисьорския дебют на Фокс " All-Star Weekend " и в сериала на Netflix " Татко, стой да ме смущаваш! ", осведоми.

" Говорих с хора, доста близки до Фокс, [той] се оправя добре. Неприятно ми е, че медиите продължиха да описват за това, което се случва, без да разполагат с подобаваща информация. Той си почива. Той е добре. И той ще се върне. Доверете се и вярвайте. "

За колежката му Камерън Диас се споделя, че е " шокирана и натъжена " от неочакваното заболяване на сътрудника си, а източник, непосредствен до актрисата, декларира: " Един ден работеха дружно, а на идващия той просто си потегли ".

" Тя искаше да го поддържа и да му помогне по всевъзможен метод, само че фамилията му резервира положението му в цялостна загадка ", продължава източникът.

Датари Търнър, която е копродуцент на кино лентата дружно с Фокс, споделя: " Той се оправя необикновено. Обещавам ви. Справя се в действителност, в действителност добре. Режисьорът Джуел Тейлър беседва с него през вчерашния ден. "

Въпреки това, единствено няколко дни по-късно различен източник разкри, че Фокс: " В момента получава най-хубавите грижи и работи интензивно, с цел да се възвърне, само че към момента не е на себе си ".

Jamie Foxx Waves to Fans on Boat, First Sighting Since Hospitalization via
— ELLIOT IN THE MORNING (@EITMonline)
След като беше приет в болница за няколко седмици в Атланта, той стартира рехабилитационния си развой в Чикаго и от този момент е там.

TMZ твърди, че е получил още фрагменти на Фокс, който е бил на открито и в Чикаго в събота вечер, като съгласно тях Фокс е бил в " чудесно въодушевление ".

Следващият филм, в който ще забележим артиста, е " Те клонираха Тайрон " на Netflix с Джон Бойега и Кийфър Съдърланд, който ще дебютира на 21 юли.

Фокс също по този начин озвучава Бъг в идната комедия с рейтинг R Strays, която ще излезе по кината в цялата страна на 18 август, и играе Фериботът в God Is a Bullet.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР