Близо сме до сумата, необходима да поръчаме линейка за кръводаряване

...
Близо сме до сумата, необходима да поръчаме линейка за кръводаряване
Коментари Харесай

Аз вярвам и помагам: Близо сме до сумата за покупка на линейка за кръводаряване за Варна

Близо сме до сумата, нужна да поръчаме кола за спешна помощ за кръводаряване за област Варна! ", оповестиха от организация " Аз имам вяра и оказвам помощ " в обществената мрежа.

В момента тече поредна благотворителна акция на „ Аз имам вяра и оказвам помощ “. Тя е за набиране на 500 хиляди лв.. Парите ще отидат за закупуване на мобилен пункт за кръводаряване, който ще бъде дарен на Кръвния център. Освен това ще бъде закупена още една детска кола за спешна помощ и ще бъде оборудвана с инсталация детската хирургия в болница „ Св. Анна “.

Moreto.net напомня, че единствено преди седмица на 16 февруари връчиха ключовете на първата детска кола за спешна помощ във Варна на шефа на Центъра за незабавна здравна помощ доктор Мая Рашева, която бе закупена със средства от събирани капачки, стотинки и дарения.

Ключовете връчи ръководителят на организация „ Аз имам вяра и оказвам помощ “ Владислав Николов. Той стои отпред на акцията за събиране на средства за закупуване на колата за спешна помощ. Сумата от 260 хиляди лв. бе събрана единствено за няколко месеца посредством дарения на пари и капачки за преработване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР