Близо половин година, след като стана жертва на брутално и

...
Близо половин година, след като стана жертва на брутално и
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора с фолк дебют

Близо половин година, откакто стана жертва на брутално и възмутително нахлуване от някогашния си другар с макетно ножче, младата Дебора Михайлова от Стара Загора сбъдна най-голямата си фантазия, а имено да запише поп фолк ария. За своя дебют тя избра певицата Лидия, а продуцент е не какъв да е, а обичаният реализатор на момичето от Стара Загора - Галин. По-рано през годината той я изненада с посещаване и заричане, че ще запише първата ѝ ария в лекия род.
Дуетното парче се назовава " Разбити фантазии ", а премиерата му бе часове преди Нова година, предава " Телеграф ".
Седмица преди Нова година 19-годишното момиче анонсира плана със фотография в Инстаграм, на която се виждат белезите по краката, а към поста е написала: " Коледа е време за чудеса! ".
Дебора от Стара Загора, чиято ужасяващо нахлуване провокира мощен отзив из цяла България, показа вълнението си от сбъдната ѝ фантазия с почитателите си в Инстаграм.
" Скъпи другари, желая да ви показва моята дебютна ария с прелестната Лидия. Ще посрещна 2024 година със сбъдването на моята най-съкровена фантазия и съм щастлива, че мога да я споделя с всички вас. Тази ария е за " Разбитите фантазии " и дамите, които са обичали същински, само че са били проект " Б " в мъжките сърца. Жените, които все пак са намерили сили да продължат напред. ", разкри Михайлова.
Дебора стана жертва на принуждение през юни от 26-годишният Георги Георгиев. Тогава той острига косата ѝ и ѝ нанесе жестоки прорези по цялото тяло с макетно ножче. Случаят стана обществено прочут и провокира вълна от бурни реакции и митинги в цялата страна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР