Близо 500 са ентусиастите, изпратили свои видеозаписи за кастинга, организиран

...
Близо 500 са ентусиастите, изпратили свои видеозаписи за кастинга, организиран
Коментари Харесай

Митко Пайнера на лов за новите Преслава и Галена

Близо 500 са запалянковците, изпратили свои видеозаписи за кастинга, проведен от музикална компания „ Пайнер “ в търсене на новите звезди във фолка. В последните години димитровградския колос по този начин и не съумя да извади ново име, което да бие по известност и триумфи ветеранките Галена и Преслава. Единствено прехвърлянето на Емануела в Пайнер може да се дефинира като най-силен в чалгата за миналите години. А множеството новопоявили се реализатори в каталога на инженера са с много скромни триумфи и шансове за наследници и съперници на най-хубавите.



Прослушванията на защитите 40 от претендентите за популярност ще се организира в ресторант „ Приказките “ тези дни, а късмет да засвидетелстват поддръжката си към изгряващите артисти ще имат всички почитатели на лекия род, за които входът към събитието ще е безвъзмезден. Милко Калайджиев, Таня Маринова и Кирил Атанасов пък ще са измежду специфичните посетители на кастинга, като ще излязат на сцената за най-малко едно парче време.

Междувременно стана ясно, че претендентите за популярност са предпочели да се показват с части на Анелия, Борис Дали, Деси Слава, Галена и други Всеки от тях е получил опцията да избере песента, представяща го в най-хубава светлина от авансово селекциониран лист.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР