Близо 37% от българите посочват, че са се доверили на

...
Близо 37% от българите посочват, че са се доверили на
Коментари Харесай

bTV е медията с най-високо доверие сред зрителите в изборния ден

Близо 37% от българите показват, че са се доверили на редакцията на bTV Новините за следенето на изборния ден на 2 октомври.

По данни от национално представително експресно изследване на „ Маркет Линкс “*, максимален % от феновете показват bTV като медията с най-професионално, обективно и без значение отразяване, с най-интересни посетители и готови водещи в деня на вота. Почти 40% споделят, че ще продължат да се осведомят от медията и след изборите.
Нюзрумът на bTV наблюдава конкуренцията за гласовете на българите в предварителния парламентарен избор с изтънчен маратон от 7 сутринта до 1ч. след среднощ. Оценката на най-вече фенове – 40.5 % – дефинира отразяването на bTV като най-професионално, а 38% - като най-обективно и без значение.

Респондентите, участващи в изследването, дефинират гостите в ефира на bTV като най-интересните – 37.1%, а 41,8% настояват, че водещите и публицистите на медията в изборния ден са били най-хубавите.
Проучването демонстрира, че малкия екран като медия остава най-предпочитаният източник на информация, определен от 62,4% от интервюираните, следвана от обществените мрежи – 20,3% и онлайн медиите с съвсем 15%.
“Благодаря на всички сътрудници от bTV за прелестната работа в следващата предизборна акция и горещия избирателен ден. Всеки един от нас потвърди с работата си, че главният принцип на нашата телевизия е изпълнен – всякога да надскачаме себе си като визия и наличие на телевизионния и цифров артикул. Знам, че всички сътрудници работят със сърце, отдаденост и висок професионализъм, а резултатите демонстрират, че феновете са го оценили “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.
В деня на изборите, екип от близо 250 експерти се погрижи феновете, слушателите и онлайн потребителите на всички bTV платформи да научат по какъв начин протича вотът в България и чужбина. Данните от пийпълметричната организация ГАРБ демонстрираха, че аудиторията е предпочела специфичните излъчвания на bTV Новините за настоящи мнения, разбори и изборни резултати през целия ден.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР