Близо 25 000 фенове на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на

...
Близо 25 000 фенове на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на
Коментари Харесай

Над 25 000 „армейци“ отпразнуваха 70-годишния юбилей на ЦСКА


Близо 25 000 почитатели на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на своя клуб на Националния стадион „ Васил Левски “, съобщи кореспондент на БГНЕС. Празненствата по случай юбилея продължиха през целия ден, а кулминационната точка бе малко преди началото на турнирния конфликт с Лудогорец от 33-ия кръг на Първа лига.

Точно в 18.00 часа на Националния стадион започва главната част от тържествената стратегия, в която се включиха и Военновъздушните сили на България. Парашутисти скочиха на терена, носейки всяка една от 15-те емблеми на клуба през тези 70 години. За страхотната атмосфера на стадиона способстваха и осъществяванията на 100 каба гайди.

Повече от 400 величия на „ аления клуб “ пък бяха отличени със специфични плакети за своя принос към развиването на другите типове спорт. Иначе празненствата по случай юбилея започнаха още от сутринта, като по-рано през днешния ден в Борисовата градина се организираха голям брой начинания, измежду които показателен шампионат по минифутбол, в който взеха присъединяване някой от най-изявените футболисти на ЦСКА. Освен шампионата, пред Армията имаше и демонстрации по баскетбол, волейбол, шахмат, бокс, джудо, спортна гимнастика и други. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР