Близо 200 часа продължи търсенето на детето. Стотици доброволци изкарваха

...
Близо 200 часа продължи търсенето на детето. Стотици доброволци изкарваха
Коментари Харесай

Стотици доброволци празнуват намирането на Сашко със заря и шампанско

Близо 200 часа продължи търсенето на детето. Стотици доброволци изкарваха денонощия без сън и храна. Днес ликуваха, честваха и със заря.

Със сълзи на очите и с шампанско - по този начин доброволците посрещнаха новината за дребния Александър на мястото, откъдето са тръгвали, с цел да го търсят. Разказаха, че са обхождали региона, където е открит.

„ Паметник на 800-те в региона на град Радомир, на към 4 километра, детето е открито в шубраци мъчно е да се види в профил. И съм незает за това, че съм търсил детето “, съобщи доброволецът Ивайло Манасиев.

Доброволците от Перник мислят да основат фондация за помощ в търсене на изчезнали хора.

„ Ние желаеме да кажем едно към целия български народ, и всички такива хора като нас, че не парите са значими, а сърцето “, безапелационни са доброволците. 

Един от тях - Христо Кадурин от Етрополе, заяви, че мястото, на което е открито момчето, е било претърсвано десетки пъти, в това число с термокамери и с дронове, само че досега не са откривали нищо.

„ Определено момчето се е движило, тъй като всичко беше обходено по разпределени квадранти, по екипи и не остана непокрита част по периметъра “, сподели Христо Кадурин.

Според екипа от делтапланеристи мястото е пресечена околност с гъста растителност и недостъпно, съобщи бТВ.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР